Wintersport in Spanje


Bij de wintersport gedachte denkt men niet aan Spanje. Terwijl er in Spanje prachtige mogelijkheden zijn voor de wintersport. Spanje is zeker ook een wintersport land! Zon, zee… en sneeuw!

Echte wintersporters komen naar de Sierra Nevada of de Spaanse Pyreneeën. Dit zijn twee gebergte die waarschijnlijk wel bekend zijn bij de meeste wintersporters. Maar wis je dat je ook op andere plaatsen van Spanje kunt skiën? Zoals bijvoorbeeld in het achterland van Madrid en Barcelona. Goed bereikbare plekken met vele verschillende soorten Spaanse vakantiehuizen Pyreneeën.
Het wintersportgebied achter Barcelona, Andorra, gelegen in de Pyreneeën is per auto vanuit Barcelona goed bereikbaar. Dus ook vanuit een gehuurd appartement in Barcelona zijn ski tripjes mogelijk.

Wintersport in zonnig Spanje

Het zuidelijke Sierra Nevada is de meest ultieme vakantie combinatie. Hier kun je op de hoge toppen skiën, maar ook van het uitzicht over de Middellandse Zee genieten of zelfs gaan aanraken tijdens een bezoek aan de prachtige Spaanse kusten. Je bent vanaf hier redelijk snel bij de kustplaatsen.
De Sierra Nevada is het skigebied met de meeste zonuren!

Spanje is geen massale wintersportbestemming voor vele Nederlanders maar dus voor de gedurfde actieve skiër zeker eens de moeite waard. De verwachtingen zijn dan ook dat Spanje als wintersportland steeds meer in trek zal komen. Dus wilt u nog als een van de eerste door de verse sneeuw van de berg skiën of snowboarden wees er dan snel bij..
Kortom tapas en wintersport gaan dus gewoon erg goed samen!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs