Villa van de week: Vakantiehuis Limburg


Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria.
Deze week is er gekozen voor het vakantiehuis uit Limburg.

Een zeer lief vrijstaand huisje dat geschikt is voor 6 personen. Door de gunstige ligging en het leuke speelveld je voor de deur met 18e eeuws kapel is dit een ideaal huisje om te boeken voor een vakantie met het gezin.
Uw trouwe viervoeter is natuurlijk ook van harte welkom in dit modern gerenoveerde huisje.
Kies aankomende vakantie voor uw vakantiehuis in Limburg en laat u verwennen van alle luxe die het huisje voor u heeft. Wat dacht u van een moderne luxe badkamer met whirlpool voor 2 personen, compleet met watermassage en lichttherapie. En een heerlijke ruime massage douche maakt deze badkamer geheel af!

Vakantiehuis Limburg huren

Een mooie complete keuken voorziet u in alle gemakken tijdens het bereiden van heerlijk maaltijden, ziet u zichzelf hier zal zitten tijdens een schoolvakantie met het gezin. Heerlijk wijntje erbij en vooral een hoop gezelligheid!
Dit vakantiehuis is echt ideaal voor jong en oud. Door de leuke mogelijkheden uit de omgeving, zoals de kinderboerderij, een historisch stadcentrum, zwembad en vele andere leuke dingen zowel buiten als overdekt, zult u zich hier als gezin nooit vervelen.

Limburg vakantiehuis

Kijkt u eens naar de mogelijkheden van dit huisje in Limburg.

Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd bereiken voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs