Villa van de week: Vakantiehuis Jalon


Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria.
Deze week is er gekozen voor een vakantiehuis uit Spanje, vakantiehuis Jalon!

Het jaar 2014 wordt ingeluid met een vakantiehuisje uit het prachtige en vooral heerlijke Spanje wat als ‘Villa van de Week’ is geselecteerd.
Dit zomerse en complete vakantiehuis ligt in de Costa Blanca. Te midden van een prachtige omgeving met wijnvelden, amandelbomen en natuurlijk de sinaasappelgaarden.
Vakantiehuis Jalon ligt net buiten het dorp Jalon, in de schaduw van de populaire grotere badplaatsen zoals Benidorm, Calpe, Denia en Javea.
Houdt u niet van deze grotere badplaatsen dan zit u hier alsnog goed, wat dacht u van kunnen genieten van de prachtige omgeving en de schoonheid van de natuur? Of bent u een liefhebber van Golf? Of gaat u liever wandelen of een andere actieve bezigheid uitoefenen zoals misschien een watersport? In de omgeving van dit vakantiehuis vindt u alles wat u van een zomerse zonvakantie verwacht!

Vakantiehuis Spanje

Met maximaal 6 personen kunt u deze zomer komen naar Jalon. De 3 2-persoonslaapkamers zijn allemaal voorzien van eigen badkamer. Een volledig ingerichte keuken en gezellige woonkamer zorgen ervoor dat wanneer het buiten frisser gaat worden, dat u binnen niets ontkomt!
In de tuin om het vakantiehuis kunt u genieten van de brandende zon, zo zijn er diverse zitjes gecreëerd. Ook met schaduw mogelijkheden als het u even te warm wordt.
Compleet met zwembad maken dit plekje een ideaal verblijf voor jong en oud en staat de villa garant voor alle gemakken die u zich tijdens een vakantie verblijf kunt wensen.

Vakantiehuis Costa Blanca

Ook is er zelfs een mogelijkheid om u vanaf het vliegveld te laten ophalen en na uw verblijf weer te laten afzetten voor u terug vlucht. Kinderoppas en privéchauffeur niks is te gek tijdens een verblijf in het vakantiehuis Jalon.

Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd bereiken voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs