De Nederlandse vakantiekust


Nederland als vakantieland? Zeker! Nederland heeft een groot aanbod aan verschillende vakantiehuizen, van een huisje in de duinen tot een huis in de bossen of leuke plaats.

Ons land wordt in het noorden en het westen afgesloten door de Noordzee.  De Nederlandse kust biedt veel verschillende soorten landschappen, van een vlak groen weiland tot de heuvelachtige duinen. En juist deze duinen in combinatie met bosgebieden zijn zo aantrekkelijk voor het (Nederlandse) toerisme.

Waddeneilanden
De Waddeneilanden zijn erg geliefde vakantiebestemmingen van Nederland. Vele vakantiewoningen zijn hier te huur. Doordat je op een eiland zit heb je toch net even meer het gevoel dat je echt(verder)weg bent. Dit mede door de overtocht met de boot die gemaakt zal moeten worden. Vooral het eiland Terschelling biedt grote gebieden aan met duinenrijen en aan het westelijke eiland kant een redelijk bosgebied. Daarbij heeft Terschelling ook het breedste strand van Nederland, soms wel meer dan 800 meter.

Duinengebied Noord-Holland
De duinenrij bij Bergen is ook altijd erg intrek. Veel leuke plaatsjes in de omgeving en een mooi strand. En wat is Bergen zelf ook erg gezellig met het plein waar vele horecatentjes zitten gevestigd. Meer dan een bezoekje waard!

Zeeland
De provincie Zeeland heeft het Nederlandse publiek ook veel te bieden. Dit gaat verder dan alleen het water en de omgeving. Wat dacht u van de Zeeuwse Mosselen, de vele leuke pittoreske dorpjes en verassende musea en attracties. Verder is Zeeland een uitstekende plaats voor de watersporters.
Kortom een aangename provincie voor jong en oud!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs