Toscaans vakantie geluk


Het heerlijke Italiaanse Toscane is de plek voor geluk! In een vakantiehuis aan de prachtige glooiende heuvels of urenlang genieten van een cappuccino op een Italiaans terras. Dit is vakantie in Toscane!

Vanaf het centraalpunt uit ons eigen land rij je in ongeveer 13 uurtjes naar de prachtige oude cultuurrijke stad Florence. Pisa en Florence zijn ook prima met het vliegtuig bereikbaar!
Het voorjaar en het najaar zijn minder druk als het hoogseizoen en zeer aangenaam qua temperatuur, die zich hier dan tussen de 18 en 26 graden begeeft.
Het Toscane is rijk aan wereldberoemde oude steden. Maar welke moet je nu echt gaan bezoeken? En wat?
Wordt het Florence, Pisa of Lucca? Dat is de luxe van de centraal in Italië gelegen vakantiestreek Toscane.
Geef je ogen en smaakpapillen de kost tijdens uw uitstapje vanuit uw gehuurde vakantiehuis in Toscane en ontdek de mooiste plekjes van deze vakantiestreek.

Toscaanse vakantie Italie

Wij als Nederlanders vinden fietsen te gek, Lucca biedt een vier kilometer lange stadswal. Fietsend over de stadsmuur in Lucca, vanuit deze hoogte is alles mooi en overzichtelijk zichtbaar.
Wanneer u houdt van tekeningen en schilderingen is een bezoekje aan het Uffizi museum in Florence meer dan de moeite waard. Hier kunt u in een 16de eeuws marmerpaleis prachtige schilderijen bekijken. Vele van deze tekeningen zullen u bekend voorkomen. Als u er bent geweest weet u waarvan.
Breng ook zeker een bezoekje aan het terrasrijke Piazza del Campo in Siena, een enorm indrukwekkend plein waar de zon altijd schijnt.
Toscane grenst zoals u weet tenslotte ook aan de Middellandse Zee. Zeevruchten eten in Marina di Massa is de Italiaanse equivalent van een lekkerbekje halen in Scheveningen.
Bij lekker eten in Italië hoort wijn! Neem een Chianti, deze Italiaanse schoonheid is een soepele wijn waar de inwoners van Toscane trots op zijn! Laat u verleiden door de Chianti-route, deze route volgt dromerige heuvels en wijndorpjes.

Kom deze vakantie naar Toscane en vind uw geluk ook hier! Als u in Toscane bent geweest doet u zoals Italianen: flaneren en terrasjes pakken. Probeert u dit maar eens af te leren…

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs