Voorjaarsvakantie wintersport


Wilt u dit jaar nog naar de wintersport met het voorjaar wees er dan vlug bij om nog een mooi vakantiehuis of chalet te huren in de bergen om te kunnen skiën of snowboarden.

Het is een kwestie van tijd voordat het weer zo ver is, de wintersport met het gezin tijdens de voorjaarsvakantie. Vele actieve liefhebbers van de wintersport trekken erop uit om weer langs de mooiste rotsen en bosranden van de glooiende heuvels te mogen afdalen. De echte beoefende wintersporters kiezen de steile berg voor de glooiende heuvels, om de zwarte piste flink onder de ski of snowboard te laten gaan.

Vakantie gezin wintersport huisje

Wat is er nauw zo mooi aan de wintersport? Als u het mij vraagt is het de actieve activiteit van het naar beneden glijden, de gezelligheid onderaan de pistes en natuurlijk de heerlijke zon.
Om een zonvakantie en een wintersportvakantie te combineren kunt u dit het beste doen in het prachtige skioord Orcieres 1850. Bekijk hier de vakantiehuizen van Orcieres.
Hier heerst over het algemeen een lang wintersportseizoen. Door de gunstige hoge ligging van het skigebied kan je hier tot langer in het seizoen door skiën. Tot ver in de paasvakantie zijn hier nog uitstekende mogelijkheden tot het beoefenen van de wintersport. Vooral die zon is hier dan al erg in kracht toegenomen wat de wintersport nog aangenamer maakt!

Bekijk meerdere skigebieden/plaatsen van de Franse zuidelijke ski Alpen.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs