Vakantie naar Italiaans bijenkorf


Er zijn plekken ter wereld die zo bijzonder zijn dat eenmalig bezoek eigenlijk nauwelijks voldoet. Één van die plekken is te vinden in de regio Apulië in Zuidoost-Italië. Een vliegreis naar Bari of Brindisi duurt gemiddeld maar drie uur. Dat betekent dat u wanneer u vroeg in de morgen van huis vertrekt nog dezelfde ochtend in uw Italiaanse vakantiehuis in Apulië kunt zijn. Met andere woorden: 'La bella vita' is al begonnen nog voord u er stil bij kunt staan.

Vakantiehuis Apulie Italie

Wat Apulië echt aantrekkelijk maakt zijn de trulli. Dit zijn witte huisjes in de vorm van een bijenkorf die overal verspreid staan door de regio en zeer unieke beelden opleveren. Natuurlijk wilt u niet al te ver hoeven rijden om deze trulli te bewonderen en dat is ook helemaal niet nodig als u uw vakantiehuis in Apulië boekt.

Al de villa's, studio's en appartementen die u hier vindt zijn uitermate geschikt als uitvalsbasis. Vanuit uw vakantiewoning Apulië kunt u direct met de auto de omgeving in en heeft u snel een idee van wat Apulië te bieden heeft. De regio kent een goed onderhouden autosnelweg waardoor u snel de diverse toeristische steden kunt bereiken. Zo is de afstand van Bari naar Brindisi iets meer dan 100 kilometer. Daardoor rijdt u binnen twee uur van uw mooi gelegen vakantiewoning naar een stad als Brindisi.
Deze stad is erg aantrekkelijk vanwege haar cultuurhistorische centrum. Als de zon ondergaat en de straten worden verlicht door sierlijke straatlantaarns toont de stoere havenstad Brindisi zich van haar zachte kant. 

Eigenlijk is Brindisi, net als het noordelijker gelegen Lecce, een stad die enkel voorkomt in dromen. Welja, het blijft een droom, zolang u nog niet in een vakantiewoning in Apulië bent geweest. Gelukkig kunt u hier meteen boeken.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs