Actieve vakantie Trentino


Trentino wordt ook wel de poort van Italië genoemd. Er zijn een aantal kenmerken die heel typerend zijn voor deze regio. Dit is bijvoorbeeld het Gardameer. Maar er zijn wel 300 meren te vinden in Trentino. Ook de Dolomieten zijn erg bekend verschijnsel in deze regio. Zowel tijdens de zomer als de winter is dit een populair vakantieoord voor vakantiegangers. Wanneer u graag een fantastische vakantie wilt beleven, dan is het zeker aan te raden om een vakantiewoning in Trentino te boeken. 

Vakantiehuis Trentino

De diversiteit van Trentino
Skiën en snowboarden is uitstekend mogelijk in deze regio. Vanuit uw villa bent u zo op een prachtig skioord in Trentino. Het landschap is hier oogverblindend mooi. De sneeuw zorgt voor sprookjesachtige plaatjes. Natuurlijk kunt u ook heerlijk luieren aan het Gardameer of een aantal prachtige bergen beklimmen. Motorrijden is hier ook zeker een optie. Wanneer u een natuurrijke vakantie wenst, dan is een vakantie naar Trentino zeker aan te raden. Elk jaargetijde is deze regio in Italië uitstekend te bezoeken. Boek daarom snel uw vakantiewoning. Er zit vast een vakantiehuis bij dat prima bij uw wensen aansluit. 

Bezienswaardigheden in de regio
Een aantal plekken die u zeker bezocht moet hebben zijn de bergtoppen van Sella en Marmolada. Het grootste meer dat Trentino toebehoort is het Caldonazzo meer. Watersporters kunnen hier naar hartenlust surfen, zeilen, raften en waterskiën. Uiteraard mogen de vele historische dorpjes niet vergeten worden. Wanneer u een villa boekt in dit gedeelte van Italië dan zult u zich geen moment vervelen, maar eerder de tijd van uw leven hebben. Vergeet daarbij ook het mooie klimaat niet! Er is dus alle reden om een mooie vakantie villa te boeken in Trentino om optimaal te kunnen genieten van een welverdiende vakantie!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs