Kraakhelder groen Istrië


Kroatië is een van de beste Europese zonbestemmingen. Het meest welvarende gedeelte van Kroatië is Istrië, een prachtige plek voor het huren van een vakantiehuis. Kroatië heeft niet alleen alles voor een heerlijke vakantie maar is ook nog eens zeer goed te betalen. Een 3-gangen diner in een standaard restaurant kunt u gerust met z’n tweeën onder 50 euro houden!

De omgeving is wonderschoon en de aanliggende Adriatisch Zee is kraakhelder!
Italianen zijn gek op Istrië en komen hier dan ook vaak naar toe voor een weekendje of langer verblijf met het gezin. Niet alleen omdat Istrië vroeger bij Italië hoorde maar vooral de schoonheid is de rede van komen volgens de Italianen zelf.
Istrië heeft meerdere knusse kustplaatsen en heeft hierdoor niet alleen natuurschoon te bieden maar ook zeer veel vermaak en heerlijk eten. Probeer eens een semi-fredo ijstaartje als diner!

Vakantie boeken Istrie

Rovinj is een van die kustplaatsen, een stad dat ooit een eiland was met vestingmuren en nu een ware toeristische trekpleister omgeven door kleine eilandjes. Deze eilandjes zijn de rust zelf uit de omgeving, geen autoverkeer maar biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers en wandelaars. Leg op een van de eilandjes je strandhanddoek neer en liggend onder de zon genieten van het geluid van het krabbelende zeewater.

Bijna onmogelijk met zoveel mooi heden aan de kust van Istrië maar een dagje binnenland zal u ook zeker doen verrassen. Wie denkt aan een land met zulke warme temperaturen en denkt aan een grauw en droog binnenland kijkt nu zijn ogen uit. Het is hier namelijk groen en heerlijk fris ruikend!
In het binnenland zijn ook de druiven erg in trek en er komen hier dan ook inmiddels de mooiste wijnen vandaan. Laat u betoveren bij een van de gastvrije wijnhuizen van de regio.

Kroatië, maar zeker Istrië zal dit jaar uw vakantiebestemming zijn! 

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs