Reis naar Toscane


Toscane is een regio die middenin Italië ligt. Hier wonen ongeveer 7% van de Italianen. Toscane is een zeer beroemde provincie om op vakantie te gaan, en dat is uiteraard niet voor niets. Toscane wordt gezien als een van de mooiste delen van Italië en het klimaat is er erg aangenaam. In de zomermaanden valt er maar weinig regen en zijn de temperaturen aangenaam. De temperaturen liggen dan rond de 25 graden. Heerlijk voor een dagje in de zon, maar ook prettig om dingen te ondernemen in deze temperatuur!

Daarbij heeft Toscane prachtige bergen die je kunt bezoeken of er naar toe kunt wandelen. Dankzij de mooie plekken van Toscane is het hier genieten voor jong en oud. Mede door de perfecte combinatie tussen de voor iedereen bekende strandvakantie voornamelijk voor de kleineren onder ons en anderzijds de cultuurvakantie, en deze is natuurlijk meer weggelegd voor de ouders of de oudere.

Wist je trouwens dat de belangrijkste producten van Toscane de motorfietsen, marmer en het glas zijn. Maar natuurlijk ook de bekende olijfolie en wijn uit deze regio zijn wereldwijd goed vertegenwoordigd.

Vakantiehuis Toscane

In Toscane komt het erg veel voor dat mensen verblijven op boerderijen, maar dit hoeft uiteraard niet. Je kunt ook een luxe villa boeken. De villa's zijn zeer geschikt voor een wat grotere groep, maar kunnen uiteraard ook geboekt worden door gezinnen. Huur in de buurt van een Toscaanse plaats en u kunt zich net zoals de lokale bevolking, dagelijks op het hoofplein van deze plaats verzamelen om deel te nemen aan een festiviteit of een gezellige avondwandeling met uw geliefde(n).

Voor de gezinnen en andere grotere groepen hebben wij ook nog de vakantiewoningen en vakantiehuizen. Een vakantiewoning of een vakantiehuis in Toscane huur je zeer gemakkelijk via onze website. 

Genieten van de vakantie Toscane

Na het boeken kun je genieten van het prachtige Toscane met onder andere steden als Florence en Pisa. Er is voor iedereen wel iets te doen. Genoeg zon om lekker bruin te worden, maar er is ook genoeg te zien. Denk daarbij aan allerlei oude monumenten die bewaard zijn gebleven uit de Romeinse tijd. Na een lange dag kan je uitgebreid genieten van de heerlijke restaurantjes die Toscane heeft. Toch wel zin om te koken? Dan kan dit uiteraard ook in het gehuurde vakantiehuis! Er is voor iedereen genoeg te doen en een reis naar Toscane is een reis die iedereen ooit eens gemaakt moet hebben.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs