Voorjaar op Corsica


Voorjaarsvakantie op Corsica met het gezin in een vakantiehuis met eigen zwembad voor de kinderen, lees het vakantieverhaal van het gezin wat dit afgelopen voorjaar heeft gezien en gedaan op Corsica.

Na ons laatste ontbijt op dit prachtige, toch wel bijna Caribische eiland, valt er een gevoel van droevigheid over ons heen.  Niemand van ons wilt terug naar het thuisfront. Het is hier zo geweldig!
Zoals al gezegd zijn sommige baaitjes hier op Corsica een beetje Caribisch. Zo rustig en verlaten, het prachtige bijna groen blauwige zeewater dat zijn rustige en kleine golven laat uitrollen over de wit gekleurde stranden.
Wanneer je op dit vakantie eiland met een auto rond gaat rijden kom je dit soort baaien veel tegen. Vaak niet per auto bereikbaar maar meer dan de moeite waard om per voet te gaan ontdekken.  De boottocht naar het eiland schijnt ook erg leuk te zijn, wij hebben gekozen om per vliegtuig het eiland te betreden en nu helaas ook weer te verlaten.

Vakantie op Corsica

Wij zijn twee weken op Corsica geweest en komen hier snel weer terug! Via Rentvilla.nl, hebben wij ons knusse vakantiehuis op Corsica geboekt. Ging allemaal heel snel en gemakkelijk.
Wij zaten hier vorig jaar de laatste twee weken van mei op het eiland, net voor de drukte en de ergste warmte. Het was in deze periode erg aangenaam en raden wij dan ook iedereen aan!
Andere reizigers op het eiland vonden ook dat het hier in het voorjaar het mooist is. Het Franse eiland geheel in geur en kleur!

Op één van onze dagen dat wij daar een auto hadden gehuurd zijn we het binnenland ingetrokken na een heerlijke lunch op het strand. Binnen 2,5 uur waren we van een warme lente dag op het strand naar een hoge berg op het eiland, waar helaas bij ons bezoek, geen sneeuw lag.
Het schijnt dus zo te zijn dat je echt in 2 tot 2,5 uur in de sneeuw kan staan terwijl de warme zomerwind zijn werk doet aan de kustgebieden van het waardevolle eiland.

Ons verblijf op Corsica kunnen wij als zeer aangenaam omschrijven. De luxe en het gemak dat wij met het gezin hadden van ons vrijstaande vakantiehuis met zwembad was ronduit fantastisch. Nadat wij de ochtend op pad gingen met het gezin om het eiland te verkennen, hadden we het zo afgesproken dat we ’s middags bij het zwembad zouden zijn voor de kinderen.

Dit jaar gaan wij met het gezin naar Turkije, maar komen het jaar daarop met veel enthousiasme weer terug naar dit eiland in de Middellandse Zee. Au revoir!

Vakantie groet van de familie Meijer

Tekst: familie Meijer
Foto: Rentvilla 

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs