Zomervakantie bestemming 2014


Wat wordt dit jaar uw vakantiebestemming? Kiest u voor het gemak van een vakantiehuis of gaat u actief erop uit en kiest u voor steeds wisselende overnachtingen?

Zomer vakantiehuis

De eerste zonnige dagen (weken) hebben we dit jaar alweer gehad. Gaat u deze zomer de vakantie doorbrengen in eigen land of gaat u de gegarandeerde zon opzoeken in de zuidelijke Europese landen?
Wanneer u de zon kiest en liever niks anders wilt doen dan zonnen, ontspannen en vooral genieten van het warme land en haar prachtige zichten met het heerlijke lokale eten, dan zijn de landen Griekenland, Kroatië, Spanje en Turkije de vakantielanden van 2014.
Natuurlijk bieden deze landen ook mogelijkheden tot activiteiten en culturele uitstapjes. Maar voorop is in deze landen de zon en het prachtige verkoelende zeewater dat zorgt voor ontspanning.

Griekenland, het land dat bekend staat om zijn verschillende zonnige eilanden. Een land om voor te kiezen als u houdt van natuurlijk de zon en de zee, maar ook van oudheden die op de eilanden (en het vaste land) nog zichtbaar zijn. Laat u verleiden door de bijbehorende verhalen van de oudheid terwijl u geniet van uw verkoelende drankje op het strand waar u met uw partner verblijft op een luxe gehuurd strandbed. Bekijk het aanbod vakantiehuizen Griekenland.

Kroatië is een bestemming die erg intrek is bij mensen die houden van prachtige omgevingen en de vele duikmogelijkheden die aanwezig zijn. Aan de kustlijn, die veelal bestaat uit veel kleine eilanden en rotsformaties is het prachtige duiken en snorkelen.
Een prachtig groen, fris en fruitig binnenland vind u vooral in de streek Istrië. Laat u verrassen door de prachtige wijnen uit deze streek die u kunt beproeven in alle rust dat dit land weet te schenken. Bekijk de vakantiehuizen van Kroatië overzichtelijk weergegeven.

De Spaanse eilanden, zoals Ibiza, Mallorca en natuurlijk de Canarische Eilanden zijn al jaren een bewezen succes voor de vele vakantiegangers die u voor zijn geweest. Ook de Spaanse Costa’s zijn altijd een aanrader. Echter zijn deze beroemde Costa’s wel vaak druk en wanneer u kiest voor meer rust zijn de eilanden of andere Spaanse plekken een betere optie. Voor de watersporters zijn de Canarische Eilanden ideaal door de altijd aanwezig wind om te kunnen surfen, kiten of zeilen.  Houd u ook wel een beetje van feest en muziek is het huren van een vakantiehuis op Ibiza een aanrader. Hier vind u rust maar ook leven en genot!

Ibiza sunset vakantie

Het land dat deels bij Europa hoort en anderzijds bij Azië, we hebben het hier natuurlijk over Turkije. Een land met een perfect klimaat waar overwinteren goed mogelijk is. Door de groeiende economie van het land is niks te gek en worden de mooiste vakantiehuizen en andere accommodaties uit de grond gestampt. De voorheen nog slechte zandwegen worden vervangen door strakke en veilige asfaltwegen. Hiermee maakt Turkije zich ook een land dat zich prima laat verkennen met een gehuurde auto. Kom naar het warme land, bekijk alle vakantiehuizen van Turkije hier.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs