Ski wintersport vakantie 2014-2015


De wintersport periode 2014-2015 komt er weer aan! Waar ga jij skiën of snowboarden dit jaar? Ga je verblijven in een typisch chalet of liever in een luxe vakantiehuis in de sneeuw?

Als je denkt aan wintersport zijn er genoeg mogelijkheden. Als eerst kies je meestal je favoriete wintersportgebied, dit kan zijn een plek in Frankrijk zoals Les Portes du Soleil of in de Les Trois Vallees.
Ook wintersportplekken in Oostenrijk zijn aan te raden. Zo is wintersport in Tirol altijd gezellig en levendig.

Mooiste aan wintersport
Het mooiste aan wintersport is de vrijheid die je hebt wanneer je naar beneden glijdt. De frisse geur van de hoogte waar je zit, het flitsende witte landschap dat door de zon glitterd aan je ogen.
En de acties, die vaak eind van de dag voelbaar is in de benen, van het draaien in de bochten.

Ski chalet of vakantiehuis

En at last but not least de fantastisch uitzichten over de valleien, de bergtoppen in de verte, een bijna oneindig zicht van alleen maar wit aan gebergtes.
Het op wintersportvakantie gaan blijft een geliefde activiteit onder de Nederlanders. Vanaf de maand november tot soms wel eind april kan er op de juiste hoogtes nog geskied worden door jong en oud.

Leukste aan de wintersport
 Het skiën of snowboarden is natuurlijk erg leuk. Maar misschien zijn die leuke momentjes toch wel beneden aan de berg te vinden. Dat je met enthousiasme de afdaling hebt genomen en beneden als groep, met vrienden of familie, weer herenigt en gezellig een drankje (en hapje) doen tijdens de après-ski.

Wintersport is een combinatie van rust en actief bezig zijn. Na aan dag van buitenlucht, zon en beweging wordt er ’s nachts heerlijk geslapen. De rossigheid van de dag komt vaak eind van de middag al gevoeld opzetten.  Een typisch wintersport tafereel, de mutsen op het hoofd met daaronder de rode wangen. Genieten!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs