Ibiza in vogelvlucht, boek je Ibiza vakantie!


Ibiza wordt veelal herkend als een feest eiland waar jaarlijks vele jongeren en vrijgezellenfeesten tot laat in de nacht doorgaan. Ibiza is meer dan dat.....veel meer! Van de rijke culturele Ibiza-Stad tot de mooiste afgelegen bestemmingen van het eiland waar je van kan dromen..Ibiza kent meer rustige plekken dan lawaaierige plekken. Misschien kiest u dit jaar wel voor het heerlijke vakantie eiland Ibiza! 

Beste reistijd Ibiza
Voor de meeste warmte en zonuren op Ibiza is de zomer een geschikt moment om te bezoeken voor een vakantie. In deze periode zijn ook de plekken waar het nachtleven leeft zeer gezellig en druk. Het hoogseizoen loopt van half juni tot half september.

Wanneer de kinderen meegaan is het  beter om te kiezen voor of het voorjaar of het najaar. Drukte niet op het hoogst, temperatuur is kindvriendelijker en de prijzen zijn gunstiger.

Kies je voor de natuur en overige bezienswaardigheden dan zijn de maanden april en mei geschikt. Alles komt weer mooi in bloei, de temperatuur is niet hoog en de drukte blijft nog weg tot het hoogseizoen. 

Bekijk de vakantiehuizen van Ibiza en leer het eiland op een andere manier kennen.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs