4 duiklocaties in Europa


Hier een overzicht van 4 verschillende Europese duiklocaties.

Duiken in Malta
Al jaren worden duikers aangetrokken door dit bijzondere eiland met haar rotsachtige kustlijn. Verder is het water hier ook daadwerkelijk kraakhelder en liggen er een aantal schitterende wrakken verborgen.
Het onderwater leven bij Malta is indrukwekkend. Er leven onder andere zwaardvissen, zeebrasem en heremietkreeften.

Duiken in Cyprus
Het eiland heeft veel variatie en is hierdoor zeer geschikt voor de duikliefhebber.
Eenvoudig van de kant je duikjes maken behoort hier tot de mogelijkheden. Echter zijn de omliggende eilandjes een bezoek waard vanwege het diepere water rondom de eilandjes.
De kans dat je in de diepere wateren een school tonijnen tegenkomt is aanwezig. Zo nu en dan worden er exoten waargenomen die via het Suez kanaal de Middellandse Zee zijn binnen gezwommen.

Duiken in Spanje
La Llosa schijnt een van de mooiste duikplekken van de Spaanse Costa Blanca te zijn. La Llosa is een onderwater rif dat meer dan 40 meter naar beneden gaat. De enorme rotsen maken het onderwater landschap heel erg interessant.
Vanwege de grote van deze duik plek kunt u veel verschillende duiken uitoefenen om de rijkdom aan plant- en diersoorten te bewonderen.

Duiken in Kroatië
Kroatië wordt steeds meer een populaire (vakantie) duikbestemming van Europa. In Istrie en rond de eilanden Krk en Cress bevinden zich al meerdere duikcentra. Maar zuidelijker in Dalmatie, ronde eilanden van het nationale park Kornati is het nog maar net in opkomst.
Hier is het water erg schoon. Zicht tot 40 meter is hier meer dan mogelijk. In dit nationale park zijn bij 7 eilanden locaties opengesteld sportduiken.
De Kornaten zijn een beschermd gebied en je vind hier dan ook zeer visrijke wateren en mooie onderwater wanden.
De flora en fauna zijn typisch Mediterraan en op de zanderige bodem worden regelmatig roggen, hond- en kathaaien aangetroffen. Watertemperatuur zomers kan oplopen tot 25 graden.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs