Een prachtig vakantiehuis jaar 2015


Het jaar 2015 een nieuw jaar vol nieuwe vakantie mogelijkheden, nieuwe vakantiehuizen en een verwachte groei in de vakantiemarkt. Welke landen worden in 2015 verwacht als populaire bestemmingen?

Om meteen maar te beginnen met iedereen een mooi, gezond en gelukkig 2015 te wensen met veel vakantieplezier! Het jaar 2015 treed bijna aan!
Een jaar waarbij de economie weer een stapje verbeterd wordt verwacht. Wij van Rentvilla verwachten dan ook dat de vakantiemarkt in 2015 verder zal ontwikkelen en dat de huur van een vakantiehuis hierin mee zal groeien.
Nieuwe, nu nog rustige bestemmingen, zullen bekend gaan worden bij de grotere massa aan vakantiegangers, bepaalde Europese bestemmingen weer populairder zullen gaan zijn dan andere bestemmingen.
Het huren van een vakantiehuis in Spanje is al jaren populair en zal ook niet naar verwachting gaan afnemen maar eerder blijven toenemen. Net zoals de huur van een vakantiewoning in Frankrijk. Niet zo gek ook als je er bij stil staat dat Frankrijk de meeste toeristen heeft per jaar van de wereld. Maar liefst 76,8 miljoen!!  

Bestemmingen 2015
Verwachte populaire vakantiebestemmingen voor het jaar 2015 verwachten wij te gaan zien in Kroatië, Griekenland, Tsjechië en de Middellandse zee eilanden. 

Vakantie Griekenland 2015

          Een knus en gezellig Griekenland

Griekenland is de laatste jaren al een populair en geliefd vakantie adres, aankomend jaar zal de vakantiehuizen verhuur Griekenland nog meer gaan toenemen.

Kroatië is een wonderschoon land. Steeds meer mensen hebben dit land ontdekt en wij verwachten aankomend jaar een groei in de verhuur van vakantiehuizen in Kroatië en voornamelijk in de prachtige regio Istrië. Mogen wij u iets aanreiken dan is een vakantie met het gezin in een vakantiehuis in Istrië een echte aanrader!

Tsjechië is een land dat zeer mooie zomers en perfecte wintersport mogelijkheden in de winter weet te geven. Echt een land om te gaan ontdekken in een Tsjechisch vakantiehuis aankomend jaar. Een land dat nog niet ontdekt is door de grote massa en (nog) prachtige plekken weet te waarborgen.

De eilanden als Ibiza, Mallorca en Menorca zullen nog populairder gaan worden. Je vliegt er tenslotte ook zo naar toe! Het knusse maar ook weer plaatselijke zeer luxe van Ibiza heeft een aantal fantastische verblijf mogelijkheden. Bekijk de vakantiewoningen en huur je eigen villa op Ibiza met zwembad.
Mallorca en Menorca weten al jaren toerisme en natuur zeer goed samen te brengen met hun prachtige baaien en binnenlandse heuvels.
Deze drie eilanden van de Balearen eilanden groep zullen naar verwachting nog meer gaan leveren aan het toerisme van 2015.

Ibiza vakantie 2015

          Warm doorkijkje bij een luxe villa van Ibiza


Maak van 2015 een goed jaar!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs