Opnieuw vakantie geluk?


Het voorjaar breekt weer bijna aan, dat bekend dat de (zomer)vakantie weer in het verschiet ligt. Het is alweer bijna tastbaar! Iedereen weer zijn tas inpakken, dingen regelen en toch worden we hier zo gelukkig van...die vakantie.

Er zijn verschillende manieren van op vakantie gaan, met de auto is er één van. Wel grappig om te weten dat wij als Nederlanders het liefst met de auto op vakantie gaan. Een bijkomend iets is dat deze vorm  van reizen juist ook weer meteen de meeste frustraties oproept bij ons als Nederlanders. Dus we kiezen er massaal voor maar gaan dan zodra het weer zover is meteen weer klagen. Die lange files, die lange rit, weinig ruimte in de auto, etc. De meest geliefde vakantiebestemming met de auto is nog steeds Frankrijk!

Maar toch brengt het geregel vooraf aan de vakantie toch veel geluk met zich mee en kiezen we hier volledig voor. Uit een onderzoek is gebleken dat hoe meer je moet doen voor een vakantie en ook om er te komen, des te meer het op je geluk speelt.
Een standaard vliegvakantie is vaak gemakkelijk maar geeft je echter, na onderzoek, minder rust en geluk. Een vakantie moet voor werkend Nederland toch ook echt wel rust met zich meebrengen. Kiezen we daarom (onbewust) voor de auto vakantie?

Ons advies daarop? Boek een vakantiehuis of rijkelijke villa en ga dus gewoon met de auto. Bekijk ook eens jouw vakantie mogelijkheden, met auto of zonder auto.

Vakantie geluk

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs