Zonvakantie op Madeira


Heeft u behoefte aan een zonovergoten vakantie? Boek dan een zonvakantie naar Madeira in Portugal. In Madeira zijn kilometerslange stranden te vinden waar u heerlijk kunt ontspannen in de zon. Uiteraard kunt u ook op het gebied van cultuur volop genieten van wat Madeira u te bieden heeft. 

Vakantie op Madeira

Boek een vakantiehuis
Het zonnige zuiden van Portugal is natuurlijk de ideale plek voor een zonnige vakantie. De temperatuur is er aangenaam en u kunt er volop watersporten. Naast veel kiezelstranden heeft Madeira ook zandstranden in de aanbieding, bijvoorbeeld in Calheta. In Madeira zijn er dan ook volop mogelijkheden om een vakantiewoning te huren waardoor u optimaal kunt genieten van de zon op het strand. Bekijk de vakantiehuizen van Madeira.

Het 'Bloemeneiland' van Portugal
Madeira is ook een uitstekende plek om tot rust te komen. Madeira wordt ook weleens het 'Bloemeneiland' genoemd en dat is niet voor niets. Er zijn veel prachtige bloemen in Madeira te vinden, net als schitterende parken en tuinen. Heeft u naast een zonvakantie ook behoefte aan mooie wandelingen, dan zit u in Madeira uitstekend op uw plek. 

De prachtige kleuren van Madeira

Cultuur opsnuiven
Natuurlijk is het een aanrader om ook wat cultuur op te snuiven in de vakantie. Bezoek daarom plaatsjes zoals Funchal en Calheta en het bekende kunstenaarscentrum Centro das Artes Casa das Mudas. U hoeft zich dus geen seconde te vervelen tijdens uw vakantie in dit prachtige stukje Portugal! 

Geniet van een zonvakantie in Madeira
Wanneer u een liefhebber bent van zon, strand en cultuur, dan is een vakantie naar Madeira een absolute aanrader. Boek daarom een luxe villa om optimaal te genieten van een zonnige vakantie in Portugal. U zult het er ongetwijfeld naar uw zin hebben en na uw vakantie met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs