Highlights van Toscane


Vakantiehuis in Toscane? Bezoek deze highlights van Toscane.
Als je een vakantiewoning hebt geboekt in Toscane, kun je je voorbereiden op een vakantie vol bijzondere bezienswaardigheden. Ben je benieuwd wat de highlights in Toscane zijn, zodat je deze tijdens jouw vakantie in een villa in Toscane kunt bezoeken? Lees dan in dit artikel wat de drie populairste highlights in Toscane zijn. 

Vakantie in Toscane
Een zeer herkenbaar stukje Toscane

De toeristische stad Pisa
Eén van de populairste en meest toeristische steden in Toscane is de stad Pisa. De meeste mensen kennen Pisa door de beroemde scheve toren van Pisa, maar eigenlijk heeft de stad veel meer te bieden dan enkel een scheve toren. Zo vind je in de stad ten minste twintig andere monumentale bezienswaardigheden, zoals kerken, paleizen, pleinen en bruggen. En omdat er ook voldoende cafés, restaurantjes en terrasjes te vinden zijn in Pisa, kun je hier met gemak de gehele dag doorbrengen tijdens jouw vakantie in Toscane. 

Toren van Pisa
De toren van Pisa

De oude en historische stad Florence
Naast de stad Pisa, is het zeker ook een aanrader om de stad Florence te bezoeken als je jouw vakantie in één van de vakantiehuizen van Toscane doorbrengt. Florence is een oude en historische stad, die voornamelijk bekend staat om zijn rijke geschiedenis, architectuur, kunst en cultuur. Enkele monumenten die in ieder geval het bezoeken waard zijn, zijn de monumenten Palazzo Pitti, Palazzo Vecchio, Dom van Florence, Santa Croce, Michelangelo’s David en Santa Maria Novella. En uiteraard vind je in de stad ook vele restaurants, terrasjes en cafés om uit te rusten van de vele indrukken van de stad.

Florence in Toscane
Cathedral Santa Maria del Fiore in Florence

De karakteristieke stad Lucca
De stad Lucca staat voornamelijk bekend om de vele kerken die er in de stad te bewonderen zijn. Zo vind je in de stad onder andere Duomo di San Martino, Basiliek San Frediano en San Michele: bijzondere kerken die ieder jaar vele bezoekers trekken. En heb je niet zo'n zin om vele kerken te bezoeken, maar wil je vooral ontspannen tijdens jouw vakantie in Toscane? Ook dan kun je naar Lucca gaan, want het oude amfitheater in deze stad is met succes omgebouwd tot een gezellig plein als hart van het centrum van de historische stad. Het plein wordt ook wel het Piazza dell'Anfiteatro genoemd en op het plein kun je genieten van een gezellige, authentieke en unieke sfeer. En omdat Lucca ook een uitkijktoren heeft, kun je tevens genieten van een prachtig uitzicht als je de stad bezoekt.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs