Actieve vakantie Santorini


Een vakantie naar het heerlijke unieke eiland Santorini hoeft niet alleen maar strand, zon en cultuur te zijn. Zo biedt dit eiland ook activiteiten zoals duiken, surfen, paragliden en paardrijden.

Surfen op Santorini

Zo kunt u naast ontspanning en culturele verdieping ook sportieve activiteiten ondernemen op uw vakantie. Sowieso kunt u zich bij het boeken van een vakantiehuis of villa altijd heerlijk terugtrekken op uw balkon, dakterras of veranda met een goed boek of drankje en genieten van het prachtige uitzicht. 's Avonds een hapje eten kan natuurlijk zowel uit als thuis. In de vele stadjes zijn genoeg gezellige tentjes om Griekse specialiteiten uit te proberen met een mooi wijntje.

Actieve vakantie Santorini

Wilt u meer te weten komen over dit eiland, dan kunt u er gerust een vakantie naartoe boeken. U kunt vanuit uw accommodatie verschillende dagjes weg of sportieve of culturele activiteiten ondernemen. In de meeste gevallen is een vakantiewoning dichtbij de toeristische trekpleisters gelegen, of kunt u gemakkelijk met een (huur)auto of het openbaar vervoer de verschillende stadjes en strandjes bereiken. 

Santorini is het leukst om af te wisselen met activiteiten …. en natuurlijk rust.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs