Villa van de Week: Villa Rosa in Hoorn, Terschelling


Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria. Deze week is er gekozen voor het vakantiehuis Villa Rosa op Terschelling.


Villa Rosa

In het rustige authentieke dorp Hoorn op Terschelling staat het luxe vakantiehuis Villa Rosa. Het huis dat deel uitmaakt van een blok van acht vakantiehuizen heeft alle luxe die je maar kan wensen. Zo is het huis voorzien van een prachtige woonkeuken voorzien van vaatwasser en een badkamer compleet met ligbad en dubbele wastafels.
Met een oppervlakte van 100m2 kan het vakantiehuis maximaal acht personen huisvesten en laten genieten van een geweldig verblijf op het geliefde Terschelling. Villa Rosa heeft drie slaapkamers voorzien van acht bedden en een kinderbed. Kinderen zijn van harte welkom daarentegen de hond liever niet.
Villa Rosa straalt sfeer en warmte uit en geeft je direct een gevoel van 'thuis komen'.
 

Villa Rosa Hoorn

Woonkamer Villa Rosa Keuken Villa Rosa


Omgeving

Hoorn ligt op het eiland tussen Lies en Oosterend in en is het best omschrijven als een langwerpig dorp met ruim 450 inwoners. De middeleeuwse kerk van het dorp is ook meteen de oudste van Terschelling en is omgeven door een klein kerkhofje.
Verder heeft Hoorn een aantal restaurants, winkels en cafés.  Het bekendste restaurant/café van Hoorn is met zekerheid de Groene Weide. Het café van zanger Hessel. Absoluut de moeite waard om hier een avondje heen te gaan wanneer hij optreed (tip).

Verder is de supermarkt op loopafstand en een bushalte om de hoek. Ook zijn binnen een straal van 500 meter een aantal restaurants te betreden vanuit Villa Rosa.
Voor een onvergetelijke vakantie op Terschelling boek je natuurlijk het Villa Rosa!

Badkamer Villa Rosa Slaapkamer Villa Rosa


Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website van Villa Rosa.Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis ook aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd bereiken voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs