Top 10 stranden Provence


Een samengestelde lijst met mooie, practische of hippe stranden van de Provence, Frankrijk.

Beste zandstrand 1.
Plage de Piemanson, ten oosten van de Camargue, is zo vaak rustig dat u er "naakt kunt zonnen".
Zeker net buiten het seizoen is het heerlijk rustig.

Beste diepzeeduiken 2.
De diepe wateren van de Calanques lenen zich uitstekend voor expedities. Een locatie waar de duikliefhebber prima uit de voeten kan.

Best zeevissen 3.
Bandol en Sanary zijn leuke plaatsen. Er wordt dagelijks op tonijn gevist. Leuk bezoekje waard voor een actief maar toch ontspannen dagje.

Beste kleine badplaats 4.
Le Lavandou biedt alle voorzieningen in een notendop. Van leuke plaatsjes met kleine, bijna prive strandjes, tot een prachtige omgeving waar genoeg te zien en te doen is.

Beste modieuze strand 5.
Tahiti-plage in St-Tropez is de plaats voor plezier, zon, mode en glamour. Regelmatig worden hier dan ook hippe strandfeestjes gehouden. De plek om te zien en gezien te worden!

Beste gezinsstrand 6.
Frejus-Plage en het strand van St-Raphael zijn schoon, veilig en goed voorzien. Ideaal voor met de kinderen een heerlijk dagje aan het strand.

Beste sterrenstrand 7.
Cannes trekt met zijn fraaie ligging, mooie haven en stranden beroemdheden aan. Behalve dat kust bij Cannes er mooi en gezellig is, heeft het centrum van Cannes alles te bieden. Meer dan een bezoek waard.

Beste jongerenstrand 8.
De bars, cafés en nachtclubs in Juan-les-Pins zijn de hele nacht open. De plek om als jongere verliefd te worden. En niet alleen op het strand.

Beste sportstrand 9.
Watersportfans komen op het Ruhl-Plage in Nice jetskiën en parasailen.

Beste winterstrand 10.
Menton is de warmste badplaats aan de Riviera. De zon schijnt er het hele jaar, ook in de winter. Zomers heerlijk luieren op het strand en 's winters wandelen langs de kust. Overwinteren is hier prima mogelijk.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs