Villa van de Week: Villa Blom&Co op Texel


Deze week Villa van de Week: Blom&Co uit Cocksdorp van ons eigen Texel.
Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria.
 

Het huis

Het huisje Blom&Co is een fijn luxe vakantiehuis op het eiland Texel. Het mooi gelegen vakantiehuis van maar liefst 100m2 heeft een rustgevend uitzicht en is voorzien van eigen tuin met zwembad.
Tijdens zonnige lente- en/of zomerdagen kan er een heerlijke verfrissende duik worden genomen. Het zwembad is te gebruiken in de periode 1 april tot 1 oktober.

Uiteraard is het ook op niet zonnige dagen goed vertoeven in Blom&Co. Want dit huis op Texel is voorzien van genoeg vermaak mogelijkheden binnenshuis. Zo is het huis voorzien van een echte leefkeuken waar je als gezin / familie of vriendengroep aan kunt zitten tijdens een spelletje Rummikub of middagborrel? Ook rondom de openhaard is het goed uithouden met een boek en een rood wijntje.
 

Zwembad en Tuin Blom&Co


Goede nachtrust

Uitgerust naar huis is wat zeker is na een verblijf in Blom&Co. De omgeving is rustig, ’s nachts is het hier aardedonker en de ouderslaapkamer beneden is voorzien van een boxspringbed van Hästens.


De omgeving

De vakantiewoning is vrijstaand en heeft een flink stuk grond van maar liefst 650m2. De plaats De Cocksdorp is een leuk, gezellig en van alles voorzien. Zo is er een supermarkt, allerlei winkels en leuke horeca aanwezig.
De Cocksdorp ligt zowel aan de Noordzee als aan de Waddenzee. Dit kenmerkt het jongste dorp van het eiland en zorgt voor genoeg buitenplezier!

Er wordt hier op het strand veel gevliegerd en gewandeld met de hond. Doordat de twee zeeën hier samenkomen, staat er vaak een sterke stroming en is zwemmen verboden. Geen zorgen Texel heeft genoeg strand waar wel gezwommen kan worden. Dus pak de fiets en verken Texel!
 

Woonkamer Blom&Co Keuken Blom&Co


Voorzieningen/informatie

-Aantal personen: 8
-Aantal slaapkamers: 4
-Keuken: ja      
-Badkamer: ja
-Ligbad: nee
-Toilet: 2 Wc’s aanwezig
-Afwasmachine/vaatwasser: ja
-Wasmachine: ja
-Droger: ja
-Kinderbed: ja
-Kinderstoel: ja

-Televisie: 2 stuks
-Muziek/geluid: Bose dockingstation voor iPhone
-Dvd-speler: nee
-Wifi: ja
-Openhaard: ja

Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op Villa Blom&Co.

Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis ook aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd bereiken voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs