Het Engelse buitenleven


Pracht manieren om het Engelse buitenleven te proeven is doormiddel van te voet, per fietst of zelfs per paard het binnenland in te trekken.
Exmoor is eeuwenlang koninklijk jachtgebied geweest, tegenwoordig kan iedereen met een passend paard en instructeur het gebied in.
Draven door oude bossen, waden door rivierdalen en koers zetten naar de woeste heide.Buiten zwemmen
Zwemmen in de natuur is de laatste jaren enorm populair geworden in Engeland, dus wat zegt u ervan om naar het Lake District te gaan waar voor iedere stemming wat te vinden is? Zoek verkoeling in een bergmeertje of doe mee aan de jaarlijkse Great North Swim in het indrukwekkende Lake Windermere. Maar wees voorzichtig: het supermooie landschap kan u wel van uw slag afbrengen.

Onderwateractie
Voor waterige uitzichten van een wat zoutere soort, reist u naar Cornwall. Bij de Porthkerris Cove zijn de rotsen bedekt door paars, rood en groen zeewier – en dat trekt hondshaaien, harders, zee-egels en schaaldieren aan. Hierdoor is het een ideale plek om te scubaduiken en snorkelen - en als u geluk heeft ziet u wellicht een reuzenhaai (geen paniek, ze zijn vegetariër).

Op naar boven
En als u liever vliegt met de vogels in plaats van zwemt met de vissen, wat zegt u er dan van om eens te gaan deltavliegen? Dit begint bij de populairste buitenactiviteiten in de Yorkshire Dales te horen – vooral rondom Hawes, waar diepe valleien en hoge bergkammen uitgehouwen zijn door de oeroude gletsjers.

Engeland bezoeken hoeft echter niet altijd zo eng te zijn. Bijvoorbeeld als u meelift in een heteluchtballon, 1000 meter in de hoogte, en zachtjes zwevend boven de historische stad Bath. Natuurlijk gaat u over het algemeen waar de wind u brengt maar met een beetje geluk is dat boven de beroemde Romeinse baden en elegante Georgian huizen van de stad.

Het land dat voor ons zo dichtbij is, dat zoveel kan bieden en meer dan de moeite waard is. Dat is Engeland, de United Kingdom. 

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs