Ontsnappen aan de kou, opzoek naar de zon


De kou treedt weer aan! Ik wil naar de zon, ik boek een vakantie en ga naar een zonnig land.
Ik ben een levensgenieter! Dat moment waarbij de zon, waar je ook bent of woont, zich gaat verschuilen achter de horizon, kan van alles zijn. Misschien voor jou wel het huis van de overburen, of de kerk in de verte of de heuvels uit het landschap. Dat moment dat deze warmtebron onderzakt heeft voor mij altijd iets magisch. Dat moment laat mij de dag overzien, wat heb ik gedaan, waarvan heb ik genoten, etc.

De zon zie ik als een vriend die mij genot en geluk brengt. Het hele jaar door, in de zomer en ook in de winterperiode. En ik waardeer deze vriendschap het meest wanneer ik hem nodig heb, nu dat de winter gaat komen. Bah! De kou treedt weer aan in het land. Ik wil naar de zon!

Inpakken en gaan


Vakantie in Spanje

Ik wil mijn koffer en tas inpakken en gereed maken voor een bezoek aan de zon. Waarheen weet ik nog niet zo goed. Het zal gezien de tijd van het jaar Zuid-Europa worden. Misschien wel een vakantie naar Spanje of nog beter naar een van de Spaanse eilanden. Wie ga ik meenemen?
Wellicht willen mijn ouders met een paar vrienden mee naar een prachtig Spaans vakantiehuis met zo'n ronde houten deur en een buitenkeuken gebouwd van boomstammetjes. 
Bij de gedachte kan ik nu al genieten. Een gezonde dosis vitamine D op doen en de dag beginnen met een baantje in het zwembad. Wat wil je nog meer!
 

Vakantie naar Griekenland

Of ga ik naar Griekenland?


Een vakantie naar het zonnige Griekenland is wel aan mij besteed. De vele eilanden, de vriendelijke mensen en de aansprekende cultuur maken dit voor mij een echt vakantieland. Het komt wellicht ook door de goede herinneringen die ik heb overgehouden aan mijn vorige bezoek. 
Als ik mag kiezen kies ik nu in het najaar voor een bezoek aan Kreta.  Zuidelijk gelegen en groot genoeg waardoor er veel te zien en te doen is. Mocht je dan een keer een regenachtige dag hebben zijn erg genoeg plekken op het eiland waar je jezelf kan vermaken door iets binnen of buiten te gaan doen. 

Heb jij al een plekje uitgezocht om te ontsnappen aan de donkere dagen? Bekijk eens het complete aanbod aan vakantiehuizen en boek je eigen stekje in een zonnig land.


Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs