Mountainbiken in Belgie en Duitsland


Onze buurlanden België en Duitsland beschikken beide over vele bergen en heuvels, hierdoor zijn ze erg interessant voor de avontuurlijke mountainbiker.

Actieve vakantie

België
In maximaal 2 tot 4 uur rijden met de auto zit u in een heerlijk vakantiehuisje in de Belgische Ardennen. In de Ardennen zijn meer dan honderd georganiseerde mountainbike routes, natuurlijk kunt u ook zelf uw route plannen en begaan. Een land dat zicht perfect uitleent om met de fiets te laten verkennen en veel bied voor een actieve fiets vakantie.

Duitsland
Duitsland kent meerdere geschikte gebieden voor de mountainbikeliefhebber. Het Sauerland is hierin een absoluut favoriet en is zelfs voor vele internationale mountainbikers een graag terug te komen plek. De wegbewijzering is op alle banen en routes hier perfect weergegeven, zoals we gewend zijn van de Duitse grundlichkeit!
Een ander gebied wat zich prima uitleent voor het mountainbiken is de Eifel. De Eifel kent namelijk een keur aan bergen en heuvels waarvan er vele meer dan 600 meter hoog zijn.

Actieve of gezinsvakantie
Het leuke van het huren van een vakantiehuisje in dit soort actieve gebieden is dat het hele gezin mee kan. De fanatieke mountainbikers gaan lekker op pad, terwijl ‘de achterblijvers’ op hun eigen gemak naar buiten kunnen gaan of heerlijk relaxed in het huisje aanwezig blijven.
Een perfecte mix voor een heerlijk weekje weg!





Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.







© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs