Strandvakantie in Kroatie


Kroatië een prachtig land, echt nog natuurschoon, ideaal voor een heerlijke zomerse strandvakantie. Het land grenst zich aan de Adriatische Zee en hierdoor zijn er veel mogelijkheden.

Strand en onderwater
Heerlijke dagen aan het strand doorbrengen met het gezin of met uw geliefde, prachtige zonsondergangen zijn hier zichtbaar. Eigenlijk zijn alle stranden hier nog echt in gave, schoon en over het algemeen nog heerlijk rustig.
Voor de duikliefhebbers is Kroatië absoluut een duikparadijs. Echter wanneer je hier wilt gaan duiken dien je in het bezit te zijn van een speciale vergunning. Verkrijgbaar bij de duikclubs en bevoegde toeristenbureaus. De vergunning is een jaar geldig en wordt alleen verstrekt aan mensen die gekwalificeerd zijn om te duiken volgens de normen van een van de internationale erkende duikorganisaties.

Parel van de omgeving
Het langste deel van de prachtige Kroatische pittoreske kust, maar ook meeste aantal eilanden behoren tot Dalmatie.
Het gebied Dalmatie daartoe behoort ook nog twee Nationale parken: de Kornati eilanden, een gondel aan wel 140 mooie eilandjes en het groene eiland Mljet, een hoogglans parel.
Dalmatie is wel meteen het drukst bezochte deel van Kroatië. De prachtige eilanden, stranden, monumenten uit de oud Romeinse en Venetiaanse periode geven deze regio in Kroatië haar charme.

Mocht je het strand voor een dagje wel willen geloven is Kroatië verder rijk aan cultuur en diversiteit.
Door de vele eilanden die Kroatië bezit is het ook erg mooi om het land vanaf het water waar te gaan nemen. Met een zeilboot, heerlijk door de wind laten meenemen, kronkelend langs de vele eilandjes, baaien en strandjes. Er worden vanaf meerdere punten excursies met zeilboten georganiseerd waar u zich voor kunt aanmelden.

Vakantie in Kroatie

Kroatië een land dat nog niet zo bekend is als vakantieland, maar zeker de moeite waard is!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs