Vakantie in buurland Belgie


Vaak kiezen wij voor een korte vakantie, naast ons eigen land, voor ons buurland België. Een prima vakantiebestemming dat veel te bieden heeft.
België dat als land goed bereikbaar is met eigen vervoer, op een hooguit 3uur rijden, kunt u op uw bestemming in dit land zijn.

Landschappen
Het landschap in België is gevarieerd en bied voor iedere soort vakantie zijn onderbouw. Zo kan er in de heuvelachtige Ardennen, in het zuidoosten, gekozen worden voor een actieve vakantie met het uitoefenen van wandelen, fietsen, mountainbiken en survivals.
De vlakke landschappen langs de kust, in het westen, bieden vertier aan heerlijke strandvakanties. Vele vakantiehuisjes zijn in deze regio verkrijgbaar en bieden aan jong en oud veel genot. Het strand biedt altijd plezier, met zonneschijn kan hier het gezin heerlijk een dagje op het strand doorbrengen en met dagen dat het er waait heerlijk uitwaaien.

Belgische delicatessen
België is natuurlijk een echt bier land. Vele verschillende soorten bier zijn hier verkrijgbaar. Het land is hierdoor ook bekend geworden onder de jongeren die graag een weekendje overkomen voor deze lekkernij.
Verder heeft het land ook zijn charmes te danken aan de chocolade die dit land in allerlei vormen en maten weet te maken en te exporteren naar vele andere landen. En waar chocolade is zijn ook vaak de wafels vindbaar. Heerlijk met fruit, ijs en ja inderdaad… chocolade!
Belgisch bier, stedentrip vakantie
Steden
Om deze bovenstaande lekkernijen te gaan proeven zijn de beste mogelijkheden om naar de wat grote steden te gaan: Antwerpen, Brugge, Gent en Brussel zijn hiervoor perfect.
België is absoluut een cultureel land en laat dan ook graag veel van zich zien. Wanneer u in België bent met een vakantie moet u zeker een dagje reserveren voor een dergelijk leuke stedentrip.

Vakantie in Belgie

Een vakantieland dat dichterbij is dan u denkt en dat een aanrader is voor in de zomer en winter.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs