Gezelligheid van een havenplekje


Wie kent het niet? Heerlijk aan een tafeltje of bankje aan een straatje in Zuid-Europa. Het zicht over een haventje waar genoeg te zien is en waar genoeg gebeurt. Het zonnetjes en de rust van de bewegende bootjes op het water geven nog een extraatje aan het geheel. De kleuren van de bootjes steken af tegen het heldere blauw water en de frisse geur die de zeewind met zich meebrengt reikt tot aan uw neus.
Het uitzicht wat u hier heeft en wat u weken later nog bij blijft: De gezelligheid van een havenplekje!

Vakantie Middellandse Zee

De Middellandse Zee heeft een groot aanbod van dit soort gezellige en leuke havenplekjes. Alle landen die grenzen aan de Middellandse Zee hebben het: Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije.
Wanneer een dorpje een havenplekje heeft zorgt dit altijd voor leven, het water trekt altijd mensen aan. Of u nauw met gezelschap aan een tafeltje zit of dat u alleen bent, de entourage van een dergelijk liefelijk havenplaatsje zorgt altijd voor vermaak.

Van kleine houten zeilbootjes tot de mega luxe jachten alles kom je tegen op dit soort bestemmingen.  
Bij bepaalde plaatsen aan de waterkant is het een plek van zien en gezien worden. Soms lijkt het wel een sport om elkaar qua grote van de boot telkens opnieuw te overtreffen.
Het is heerlijk terwijl u aan een koffie zit om te fantaseren over deze luxe van zo’n groot jacht met personeel. Mocht u maar eens een dagje mee en dan bij meerder plekken opnieuw steeds aanmeren.  Zo’n dorpje aan het water ziet er misschien vanaf het water nog wel mooier uit dan vanaf het vaste land.
Deze luxe gedachte sluit misschien wel mooi aan bij de rest van uw vakantie wanneer u heeft gekozen voor een gehuurde villa boven een hotel of camping. Lekker twee weken genieten en vanuit uw huisje uitstapjes maken naar onder andere dit soort havenplekjes. Het is de moeite waard.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs