Kite vakantie spots Europa


Kitesurfen de snelst groeiende watersport ever! De groei zit er nog steeds in en steeds meer mensen maken kennis met de verslaving. Zie hier een paar geselecteerde kitesports van Europa:

Griekenland, Kos
Kos is voor kitesurfers zeer actief, zowel de gevorderde kiter als de beginner kunnen hier goed uit de weg. Door de wind die elke dag vanaf 13uur opkomt is er eindeloze ruimte voor kite plezier. Deze Meltemi wind waait over het algemeen zeer constant in de maanden van het hoogseizoen.
Het kristalheldere water wat vaak warm is en waar je dus geen wetsuit voor nodig hebt maken het eiland Kos een ideale kitespot voor Griekenland.

Kitespots vakantie Europa

Spanje, Tarifa               
Tarifa is meer dan een kitesurfplek. Men noemt het ook weleens het kitesurf mekka van Europa!
Het is een plek die ideaal is om in de wintermaanden op te zoeken wanneer het hier in Nederland te koud is om te gaan kiten.
De aangename temperatuur die er dan heerst en de mooie stranden en perfecte wind zorgen voor een droomplek waar iedere kiter van droomt.
Tarifa behoort tot een van de winderigste plekken van Europa en heeft meerder kitespots van verschillende condities.
Tarifa is dus meer dan alleen het zuidelijkste puntje van Spanje. Be there this winter!

Spanje, Fuerteventura
Zon, warmte, mooie stranden en een krachtige wind. Dit zijn de eigenschappen van de Canarische Eilanden. Door de gunstige ligging van deze bij Spanje horende eilanden groep in de Atlantische Oceaan is er altijd gegarandeerd wind.
Een van deze eilanden is Fuerteventura. Dit eiland biedt de meeste faciliteiten voor kitesurfers en biedt zowel in de winter als zomer een thuisbasis voor iedere kiter.

Nederland, de Waddeneilanden
Toch wel een van de mooiste locaties van Nederland, de Waddeneilanden, biedt mooie kitesurf spots. Vele kilometers strand met vaak een stevige branding met schitterende golven. Elk eiland heeft zo zijn eigen spots en maken het kitesurfen uniek!
Op de noordkanten van de eilanden kite je op de ruwe Noordzee, terwijl je op de zuidelijke kanten kite op de kalme Waddenzee. Dit zorgt voor genoeg afwisseling.
Na een dagje kiten biedt het eiland nog genoeg ander vertier om heerlijk na te kunnen genieten van een actief dagje op het water.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs