Spanje: kust of binnenland


De Spaanse costa’s zijn een fantastisch vakantieparadijs dat meer te bieden heeft dan alleen een strandvakantie. Het Spaanse binnenland biedt juist weer historische steden en prachtige landschappen.

Spaanse kust
De wilde en onstuimige kust wordt afgewisseld met lange zandstranden waar jong en oud uren van de dag wordt vermaakt door de zon en het strand.
Veel toeristen trekken ieder jaar terug naar de Costa Brava of Costa Dorada voor het ultieme vakantieplezier. Spanje is door de Costa’s een absolute aanrader om naar toe te gaan!

Spaanse Costa

Buiten de heerlijke stranden om bied het land ook vele leuke plaatsen aan of in de buurt van de kust. Wat dacht u van Barcelona en Valencia. Twee steden die allen elementen bezitten voor een leuk dagje naar de stad. Van een verkoelend ijsje of middag op het terras tot leuke winkelstraatjes en pleintjes aan de boulevard.
Waar u zich ook aan de Spaanse kust zult bevinden het zal u niet ontbreken aan heerlijk eten, zoals paella en tapas. De Spaanse mensen staan bekend als gastvrij en open en zullen uw vakantie alleen maar doen versterken.
De Spaanse Costa’s staan niet voor niets al jaren bekend om hun genot en welzijn!

Binnenland
Het Spaanse binnenland met zijn verschillende gebieden trekt al jaarlijks vele toeristen. De aantrekkingskracht van de historische steden, de mooie landschappen en de veelzijdige gastronomie geven u het gevoel dat u er geheel tussenuit bent.
Madrid is wel het meest bekende van de steden in het binnenland. Echter mag u de overige steden ook echt niet vergeten.
Het landschap in het binnenland varieert enorm van noord naar zuid. Het grootste gedeelte wordt gevormd door de meseta, de eigenaardige hoogvlakte met een gemiddelde hoogte van 800 meter, bevolkt door schapen en voorzien van graanvelden.
In de zomer is het er vaak wel erg heet, houd u hier rekening mee!

Binnenland Spanje vakantie

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs