Paradijs in Kroatië


U kent het wel, de paradijs plekken ver weg van huis. Het zogeheten ‘bounty paradise’. Wereldplekjes waar iedereen van droomt. Ver weg en vaak onbetaalbaar!

Echter zijn dit soort plekjes vaak ook dichterbij huis te vinden en hoeft u niet zoveel geld en tijd te spenderen aan de bijbehorende verre reizen.
Onderstaande foto is genomen op een prachtplekje in Kroatië bij de plaats Brela. Men zegt dat dit dan ook meteen het mooiste strand/kustplekje van Kroatië is.
Brela ligt ten zuiden van Split, het is een aantrekkelijk dorp met een 6 kilometer lang wit kiezelstrand. De kleine baaien en de glinsterende kiezelstenen in het kraakheldere water zijn een fenomeen met de ondergaande zon. Wanneer u met uw geliefde hier een bootje huurt om naar de mooiste onbegaanbare plekjes te kunnen komen wordt het nog erg romantisch op deze wereldplek in Kroatië. Bent u eens in Brela of in de buurt hiervan?  Vergeet dan nooit dit paradijs plekje te bezoeken.

Vakantie paradijs Kroatie

Van dit soort plekken zijn er in Europa natuurlijk nog veel meer. U moet alleen even weten waar. Deze krijgt u van ons cadeau!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs