Turkije, 2 werelddelen


Vakantieland Turkije, het enige land dat op twee werelddelen ligt. Zowel in Europa als Azië. Een land met overschot aan zonuren, met heerlijke temperaturen, zowel in de winter als zomer.

Turkije zonvakantie

Misschien is het voor iedereen een nog niet zo erg bekende zonbestemming. Turkije is een land met mooie, afwisselende landschappen een bevolking waar je u tegen zegt. Een gastvrijheid is hier op de juiste plek!
Wanneer u naar Turkije gaat voor een heerlijke vakantie raden wij u aan om een accommodatie te nemen aan of in de buurt van de kust. De kust heeft veel meer te bieden dan het binnenland van Turkije.
Aan de kust vindt u de prachtige stranden, het heerlijke heldere water en maakt u kans op het in levenden lijve zien van een zeeschildpad.
Buiten de prachtige omgeving van de kust biedt het ook verkoeling tijdens warme dagen. En aan de kust zijn genoeg leuke plaatsjes te bezichtigen.

Vakantie kustgebied Turkije

De Turkse keuken is gevarieerd, van de vele vleespotjes tot een heerlijk vers gevangen visje uit de zee. Zeker aan de kust zult u veel vis op de menukaarten vinden.
Het bekende broodje kebab is zeker ook een aanrader en is vrijwel op elke hoek van de straat te koop. Wie van echte zoetigheid houdt kan hier zijn hart ophalen. Wat dacht u van bij de thee een heerlijke zoete baklava of Turks fruit?

Turkije is een land dat enorm in opkomst is op economisch gebied. De economie is hier ten opzichte van Europa enorm goed en stijgende. Dit biedt natuurlijk ook zo weer zijn voordelen voor het toerisme.
Mooi land, veel zon en een grote gastvrijheid. Kortom een bezoek waard!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs