Prachtig Oostenrijk


Oostenrijk een land dat voor de meeste mensen bekend zal zijn vanwege de wintersport mogelijkheden. Maar Oostenrijk is meer, een absoluut zomer vakantieland!
Zoals de foto al laat zien is het in de zomer hier ook zeer goed vertoeven. Prachtige natuur en over het algemeen door de gunstige ligging vaak mooi zomers!

Vakantie Oostenrijk

Of u nauw actief de bergen in gaat of op uw gemak de prachtige dorpjes gaat bezoeken, er is genoeg te beleven en te zien in dit land.
Actief in de bergen? Jazeker. U kunt hier fantastisch wandelen en fietsen. In de bergen zijn er ook mogelijkheden tot survival tochten en wat dacht u van een berg afspringen met een grote vlieger boven het hoofd? Het bekende Deltavliegen!

Bovenop de bergen of halve wegen de berg zijn er fantastische uitzichten mogelijk over de vallei met daarin vaak een kronkelende rivier of een wonderschoon meer.
Deze meren zijn vaak kraakhelder doordat smeltwater hier van de besneeuwde bergtoppen terecht komt.
U denkt dat u alleen maar kunt snorkelen in de zee? Veel meren zijn de moeite waard om in te springen en de onderwater wereld te bekijken. Omgevallen bomen op de bodem en al het leven wat daarom heen heeft plaatsgenomen. Vaak zijn deze meren wel een stuk kouder dan de zee en is een neopreen duikpak aanbevolen.

Activiteit en rust gaan goed samen in Oostenrijk. Na een dagje actief in bergen of vallei heerlijk ‘thuiskomen’ in uw eigen huisje of chalet tegen de berg of aan het water.
Vele mensen zijn u voorgegaan en allemaal zeer tevreden over de vakantiemogelijkheden die dit land te bieden heeft.  Zowel in de winter als in de zomer.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs