Zuid-Frankrijk


Wie is er niet in zijn jeugd met ouders en volgeladen auto erop uitgetrokken voor een vakantie in Zuid-Frankrijk? Bijna iedereen herkent deze vakantie wel.
Een heel gebruikelijk land en bestemming om als gezin, zeker met kleine kinderen, naar te vertrekken voor een ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee.

Maar nu alsnog, zonder kinderen of ouders naar Zuid-Frankrijk? Jazeker!
Het is een gebied wat per vliegtuig en auto, net zoals vroeger, nog steeds goed bereikbaar is. Biedt vele gekleurde verschillende landschappen en een hele reeks aan gezellige plaatsjes en dorpjes langs de toeristische vakantieroutes aan de kust.
Welke plaatsjes kunt u zoal tegen komen op een dagje erop uit:

Antibes: een plaatsje met leuke straatjes, een markt en een jachthaven die bij vele bekend zal zijn van de kleine maar ook zeker oh zo grote Yachten die hier komen aanmeren.

Brignoles: leuk oud middeleeuws plaatsje met veel shop mogelijkheden. Warme pleintjes en horeca tentjes maken het centrum extra gezellig en levendig.

Cap d’Antibes: mooie plaatsje langs de kust met vele luxe villa’s en prachtige stranden.

Cassis: fantastisch havenplaatsje wat een echt bezoek waard is. Verder aanwezig een leuk strand en gezellige charmante winkelstraatjes (de afbeelding geeft een beeld van het haventje).

Vakantie Zuid-Frankrijk

Le Val: leuk dorpje met voor de kinderen een leuk museum met handgemaakte kleine klei figuurtjes.

Vergeet u niet tijdens de bezoekjes aan deze en nog vele andere plaatsen de verrukkelijke wijn te proeven. Frankrijk is echt een wijnland en mag tijdens een vakantie, net zoals het stokbrood en croissants, niet vergeten worden.  La vie à la française!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs