Golfvakantie Valencia


Door het milde klimaat is Spanje bij uitstek geschikt voor een golfvakantie. De regio Valencia kent in totaal 28 golfbanen en 4 pitch & putt banen. Dit zijn banen voor golf op korte afstand.
In Alicante zijn de meeste golfbanen te vinden, maar liefst 21 banen.

De bekendste golfbanen van de regio Alicante zijn Sella (Denia), La Finca (Algorfa) en Villa Aitana (Benidorm).
De Valenciaanse golfbaan El Saler is door het golfmagazine Golf World verkozen tot in de top 10 van beste golfbanen in Europa. En behoort zelfs tot de 60 beste golfbanen ter wereld volgens vele professionals en pers. El Saler ligt op 20 kilometer van het vliegveld Valencia.

Golfvakantie Spanje Valencia

Het gebied Valencia is voor het toerisme bekend om 4 verschillende gebieden: Costa Blanca, Benidorm, Castellon-Costa Azahar en Valencia Terra i Mar. In deze 4 gebieden vind je ruim 500 kilometer kust met zandstranden, 22 golfbanen en meer dan 150 musea en Spaanse culturele hoogstandjes.
Dit maakt dit gebied erg aantrekkelijk voor een combinatie gezin-/golfvakantie. De golfliefhebbers overdag heerlijk een baantje lopen op de prachtige groene banen en de rest van het gezelschap een dagje strand of een bezoek aan de vele omliggende gezellige plaatsen.
Valencia en omgeving hebben een verleden vol van passie wat je nog overal terug vind in de steden. Het heerlijke klimaat, de verrukkelijke Mediterraanse keuken en de traditionele feesten maken dit tot een fantastische vakantiebestemming. Voor de golfers maar ook voor de doorsnee vakantieganger! 

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs