Meivakantie is gezinsvakantie


De meivakantie komt er weer aan! Dit betekent dat vele gezinnen er weer op uittrekken voor een weekje aan de kust, weekje op de Waddeneilanden of een weekje plezier in het buitenland.

De kinderen zijn vrij van school en de viering van de lente is zover: meivakantie!
De temperatuur wordt hoger, de vogels laten zich meer en meer horen en de natuur wordt groener. Dit kan maar een ding betekenen, dat het voorjaar is!
U kunt een heerlijke week relaxen aan de kust. Dagje wandelen aan het strand, misschien zelfs wel een vroege verfrissende duik nemen. Of gaat u liever per fiets de kustlijn verkennen? Door de bossen, duinen of prachtige andere Hollandse landschappen. Heerlijk uitwaaien met uw gezin.

Ook de Waddeneilanden zijn altijd gewild tijdens de meivakanties. De eilanden Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland bieden vertier voor het hele gezin. De prachtige stranden, de vuurtorens op de uiteindes van het eiland, de gezellig dorpjes en een grote keus uit verschillende actieve bezigheden maken de eilanden erg geliefd.
Mede door de boottocht heeft u een waar vakantiegevoel. Weg van het vaste land voor een heerlijke vakantie!  

Gezinsvakantie

Weekje België of Duitsland liggen om de hoek en zijn met de auto prima te bereiken. Tassen pakken en met het gezin in de auto. U bent op de meeste fantastische bestemmingen al gauw binnen 3 uur rijden met de auto. Van een actief gezin uitje in de Belgische Ardennen tot prachtige wandelplekken en vakantiehuisjes in Duitsland aan het Zwarte Woud.

Een ding is zeker en dat is dat u met uw gezin een heerlijke week tegemoet gaat, in binnen- of buitenland.
U mag het zeggen!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs