Het verrassende Gardameer


Sommige vakantieklassiekers zijn niet stuk te krijgen. Zoals het betoverende Gardameer, waar de limoncello nog altijd het lekkerst smaakt van heel Italië.
Het Gardameer is een betoverend stukje Italië. Het klimaat is er heerlijk, je vindt er sfeervolle mediterrane dorpjes en prachtige natuur, en er is bijzonder veel te doen.
Zowel als u met kinderen op vakantie gaat als wanneer u met z’n tweetjes wilt genieten. Maakt u samen een uitstapje naar Venetië? Wandelt u langs de geurende bloemen en kruiden van beschermd natuurgebied Parco Dell Alto Garda? Gaat u naar dat waterpark? Of gewoon een dagje naar het strand?

Gardameer italie

De verrassingen van het Gardameer:

Limone: genieten van Limoncello
De naam doet ons al denken aan zonovergoten terrasjes, frivole obers en ijskoude glazen limoncello, de beroemde Italiaanse citroenlikeur. Limone is zo’n heerlijk oud stadje vol citroenbomen en een droomrestaurant in de knusse haven: Monte Baldo

Bardolino: geliefd bij Nederlanders
Al jaren een pleisterplek voor Nederlanders, die dol zijn op het prettige wijnstadje met zijn gezellige ochtendmarkt op de boulevard. De ‘Strada del Vino’ voert langs niet minder dan ruim 60 wijnkelders. Tip: bezoek het wijnmuseum!

Malcesine: grootse panorama’s
Over het mooiste uitzicht hoeven we niet lang na te denken: de bergketen Monte Baldo staat garant voor prachtige uitzichten over het Gardameer. De gondelbaan vanuit het toeristenstadje Malcesine brengt je er naartoe.

San Vigilio: ongekend chillen
Volgens vele reisgidsen een van de toplocaties aan het Gardameer. San Vigilio is een schiereiland met een beeldschone oude villa en een nog fraaier wandelpark. Genoeg plekjes om plaats te nemen en te genieten van de idyllische omgeving.

Het Gardameer ligt op ongeveer 1200 kilometer van Utrecht en is hiermee prima om als autovakantie aan te houden. Genoeg accommodatie mogelijkheden en hiermee een prima vakantiebestemming. En…geniet van uw Limoncello!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs