Zien op Ierland


Een adembenemend landschap, culturele hoogtepunten en bruisende steden. In een notendop de omschrijving van het eiland Ierland. Laat u verrassen door de prachtige natuur, de turbulente geschiedenis en de gastvrijheid van de inwoners met hun kenmerkende accent.
Bent u een bier liefhebber dan moet u zeker de Ierse bieren eens proeven. Het drinken van Ierse bieren is met name een sociaal gebeuren. Het land kent vele bars en pubs waar het meeste Ierse bier wordt gedronken. Hierdoor komt meer dan 80 procent van het Ierse bier nog steeds van de tap.

Vakantie Ierland, Dublin

Zien op Ierland
U kunt de  kalksteenformaties van het Nationaal Park Burren bezoeken, de Cliffs of Mother bekijken en een tocht over de beroemde route ‘Ring of Kerry’ maken.
Breng ook een bezoek aan het graafschap Tipperary, met de 60 meter hoge kalksteenrots ‘Rock of cashel’. Tijdens een stadsrondrit door Dublin ziet u onder andere merrion Aquare met de prachtige 18e eeuwse herenhuizen, Dublin Castle en St. Patrick’s Cathedral.

Magisch Ierland

Het groene vakantie eiland: Ierland! Een land waar u niet hoeft stil te zitten want er is genoeg te zien en te doen.
Kies uw accommodatie zorgvuldig uit en maak van hieruit de vele, leuke en actieve uitstapjes over het eiland en bezoek de vele gezellige en mooie steden die het land rijk is.
Ontdek het prachtige Ierland!

 

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs