Griekse oudheid


Griekenland is de bakermat van onze westerse beschaving. Hier ontstonden de Olympische Spelen en wie kent er niet een van de Griekse mythen en sagen over de vele goden die hier geleefd zouden hebben?

Tal van opgravingen herinneren nog aan het oude Griekenland. Daarnaast heeft Griekenland ook een prachtig landschap bestaande uit olijfboomgaarden, cipressen, bergen, grillige kusten en mooie stranden.
U kunt met een boot overtocht naar het schiereiland Peloponnesos. De oudheid komt tot leven tijdens een bezoek aan Olympia, Epidaurus en Mycene. Ook de hoofdstad Athene is een bezoek waard. De wereldberoemde Meteora kloosters behoren zeker tot een van de hoogtepunten van dit fantastische land.

Vakantieland Griekenland

De geschiedenis van Griekenland is lang en complex. Bezoek dit prachtige zonnige land en u komt alles te weten over haar verleden en het heden. Bij geen interesse? Geen probleem, een strandbedje zal voor u altijd paraat staan.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs