Franse wijnstreek Bordeaux


Een vakantie in de Bordeaux is echt een aanrader. Een mooi gebied in het zuidwesten van Frankrijk aan de Atlantische Oceaan. Een vakantiebestemming van waaruit je leuke uitstapjes kunt maken. De streek is vooral bekend vanwege de heerlijke wijnen.

Wijnstreek Bordeaux Frankrijk

Tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in de Bordeaux kunt u heerlijk genieten van de lekkerste wijnen. Er bevinden zich hier vele wijnkastelen waar u allerlei soorten wijn uit de streek kunt proeven en natuurlijk aanschaffen.
Na een dagje bezoeken van verschillende wijnhuizen kunt u ’s avonds gezellig na kletsen over wat u heeft gedaan die dag en dit dan al onder het genot van een heerlijk glas wijn. Dat is pas echt vakantie!

De wijnstreek van Frankrijk kent een aantal prachtige comfortabele bestemmingen met prachtige vakantiewoningen. Bordeaux is daarbij ook ideaal als vakantie met kinderen, een gezinsvakantie.
Een bezoek aan de gelijkmatige stad mag natuurlijk niet worden vergeten tijdens uw aanwezigheid hier. Bordeaux is een levendige stad met veel aanbod aan kunst en cultuur.
De stad ligt aan de rivier de Garonne en is de hoofdstad van de regio Aquitaine.

Wijn, mooie omgeving en zon. Hier hebben wij het over Bordeaux!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs