Brussel met het gezin


Een stad bezoeken met kinderen lastig? Hoofdstad Brussel van België schudt de familievriendelijke attracties uit zijn mouw. Een tour langs dinosauriërs, superfriet en krokante wafels.

Dino skeletten
In het museum voor Natuurwetenschappen staat u als gezin oog in oog met de huizenhoge skeletten. De Galerij van de Dinosauriërs is met zijn dertig complete skeletten niet voor de poes. Wie zich los kan rukken van deze grootste dinotentoonstelling van Europa, kan in de talrijke zalen zijn IQ oppoetsen. Super leuk voor jong en oud!

Asterix en Obelix
Maak een stripwandeling door Brussel. Het is net zoals wij dat kennen in Amsterdam, graffiti, maar dan nu op een leuke manier. Plaatselijke artiesten verfden menig saai wit muurtje op tot een vrolijke megacartoon. Wil je ze allemaal zien, maak dan de Stripwandeling langs onder meer Asterix en Obelix, Lucky Luke en Guust Flater.

Uitzicht uit een bol
Een ijzerkristal opblazen tot reuzenformaat? Laat dat maar aan de zuiderburen over. Het Atomium was de trots van de Wereldtentoonstelling van 1958.
Bezoekers staarden met open mond naar die rare bollen, die je ook nog van binnen kon bekijken.
Pak de lift in dit bollenmirakel en geniet van het fantastische uitzicht over de stad!

Atomium Brussel Belgie

Buiten deze lijst kan je ook nog: de garderobe bekijken van Manneken Pis(www.musea.brussel.be), vers snoep proberen(www.papabubble.com), knoeien met chocolade(www.planetechocolat.be) en Europa in het klein bekijken(www.minieurope.com).

Trek gekregen na een dagje slenteren door de stad? Neem je gezin mee naar een tent waar ze die heerlijke Superfrieten verkopen. Of wat dacht u van een heerlijke wafel? Brussel heeft het!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs