Genieten van Duitse schatten


Duitsland, ons buurland, bied prachtige landschappen en gezellig knusse steden. Duitsland is met de auto goed bereikbaar en bied dankzij de vele accommodatie mogelijkheden genoeg mogelijkheden en keuzes om in een naar uw wens omgeving te verblijven. Twee omgevingen hebben wij uitgelicht:

Genieten langs de Deutsche Weinstrasse
Op zoek naar een rustig reisje, met af en toe wat wijnproeverij erbij ?
Welkom in de prachtige natuur van het Pfalzerwald! Dit Unesco-natuurgebied ligt vlak tegen de Franse grens, op een steenworp van de Elzas. Hier kunt u heerlijk wandelen. Het gebied staat ook bekend om zijn vele burchten. En langs de Deutsche Weinstrasse maakt u de mooiste autoritjes!
Op de wijnroute passeer je heel wat dorpjes zoals Bad Dürkheim, Deidesheim, Freinsheim, Grünstadt, Hassloch, Hettenleidelheim, Lambrecht, Neustadt/Weinstrasse, Schloss Hambach, Wachenheim/Weinstraße.
Bezoek de fraaie universiteitsstad Heidelberg, met zijn romantische kasteel. Dit werd vorig jaar door de Duitsers zelf uitgeroepen tot mooiste bezienswaardigheid van het land.

Duitsland als vakantieland

Schatten van Saksen
Steeds meer mensen genieten van de rijke cultuur van Saksen, de indrukwekkende geschiedenis, de prachtige natuur, bruisende steden, gezellige marktstadjes en fantastische bezienswaardigheden. Ook liefhebbers van goed eten en drinken voelen zich hier thuis.
Een heerlijk verblijf in een van de mooiste stukjes Duitsland. Het hoogst gelegen stadje van Duitsland is, Oberwiesenthal, in het Ertsgebergte. Hier werd vroeger zilver gewonnen. Nog steeds kunt u in deze omgeving prachtig ‘schatgraven’. Vanuit uw accommodatie kunt u vele schatten bezoeken. De prachtige stad Dresden bijvoorbeeld. En in het fraaie middengebergte kunt u heerlijk wandelen. Maakt u een wandeling over de Kammweg? Ook aan de andere kant van de grens ligt een grote schat: u kunt vanuit Oberwiesenthal ook prima een dagje naar de ‘gouden stad’ Praag.
Cultuur of natuur. Een actieve of relaxte vakantie. In Saksen kan het!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs