Prachtig Toscane


Toscane, een van de mooiste en meest geliefde streken van Italië. Klassiek decor van olijf- en wijngaarden, ommuurde dorpjes en prachtige eeuwenoude steden als Pis, Lucca en Florence.
Een ontzettend fotogenieke landschap met zonovergoten velden, ’s avonds genietend van smaakvolle gerechten uit de overheerlijke Italiaanse keuken.
Toscane, het meest beboste gebied van Italië en heeft een zeer gevarieerd heuvel- en bergachtig landschap.

Toscane barst van de culturele bezienswaardigheden. De toren van Pisa is voor veel mensen waarschijnlijk wel de bekendste. De stad Lucca met zijn stadsmuren bied uren plezier en vermaak door over deze stadsmuren heen te wandelen. Mooie plaatjes en zeer cultureel!
Toscane heeft 120 natuurreservaten en wordt mede hierdoor gezien als….prachtig!

Prachtig Toscane in Italie

Het westelijk deel van de Toscane grenst aan de Tyrrheense Zee en bied hierdoor veel stranden met leuke badplaatsen. Gezellig bijkomen op een terrasje met een heerlijk glaasje…. Of toch liever shoppen in de leuke en vooral mooie plaatsen als Florence, Cortona, Lucca en natuurlijk Pisa. Toscane biedt het allemaal!

In de regio Toscane zijn duizenden vakantiehuizen te vinden. Een deel van deze woningen hebben wij in ons assortiment staan. Dit is Toscane in een fantastisch Italië!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs