Warm cultureel Marokko


Marokko is het land van een zeer zonnig klimaat, een opmerkelijke schoonheid en bijzondere cultuur.
Het land van noordelijk Afrika aan de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan. Water genoeg dus om te kunnen verkoelen op een hete zomerse dag.

De overheersende godsdienst is de islam, maar Marokko telt ok een klein percentage christenen en joden. In het dagelijkse leven worden er twee volkstalen gesproken: Marokkaans Arabisch en het Berbers.
Marokko is een heerlijk vakantieland, een romantische trip naar Marrakech of liever het avontuur opzoeken en langs de kasba’s? Marokko heeft veel meer te bieden dan er eigenlijk bekend is in de reisbranche!
In oude schilderachtige steden zijn nog echte paleizen te bezichtigen, u waant zich voor uw gevoel dan in een tijdperk die ver achter ons ligt, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Vakantieland Marokko

Het grootste deel van de bevolking woont ten westen van het Atlasgebergte, dat het land scheidt van de Sahara. Casablanca is het centrum van handel en industrie en de grootste haven; Rabat is de zetel van de regering; Tanger is de poort van Europa naar Marokko en ook een grote haven; Fez is de culturele en religieuze hoofdstad; Marrakech en Agadir zijn de grootste toeristische trekpleisters van Marokko.

De mooie zandstranden die het land rijk is zijn een bezoek waard. Per vervoersmiddel, wat kan bestaan uit een plaatselijke taxi of bus of misschien wilt u wel per kameel, kunt u de culturele uitstapjes vanuit uw verblijf doen. Noord-Afrika is een van de beste bestemmingen voor een perfecte woestijn ervaring.
Marrakech beschikt over een uitgebreid scala aan privé huizen waar u met een besloten gezelschap kunt verblijven. Marrakech is een stijlvol decor voor een sprookjesachtige avond in Arabische sferen.
Dit raden wij u aan te gaan evenaren!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs