Rijkdom belangrijk op vakantie?


Wanneer wij als Nederlanders op vakantie gaan hebben we vaak het liefst luxe en mooie rijke omgevingen om ons heen blijkt uit onderzoek. Een accommodatie als een mooie en luxe villa mag hieruit dan ook niet ontbreken.

Iedereen droomt van een mooi gehuurd vakantiehuis op een mooie locatie met een rijke omgeving. Welke landen in Europa hebben zo'n rijkdom?

Na onderzoek kunnen wij u de volgende gegevens voorleggen:

Op het moment wordt er beweerd dat Oslo de rijkste stad is van Europa en dat hiermee niet langer Geneve op nummer een staat.
Noorwegen, en hiermee Oslo, is een rijk land, mede door hun olie en gasreserves. De lonen liggen hier hoog, maar de prijzen hierdoor ook.
Luxemburg is het rijkste land van Europa gekeken naar gemiddeld inkomen per bevolkingshoofd. Het gemiddelde inkomen ligt op 81.866 dollar per jaar. Luxemburg heeft slechts 500.000 inwoners en is zelfs het op een na welvarendste land ter wereld. Qatar is nummer 1!

Luxe vakantie villa

Op andere manieren gekeken naar rijkdommen van een land komt er iets vreemds omhoog. Namelijk:
Griekenland het rijkste land van Europa?
Ja, eigenlijk wel wanneer er gekeken wordt naar middelen en bronnen van het land. De Grieken hebben voor 9 biljoen aan olie en gas!
Wat in het begin slechts een gerucht leek wordt door steeds meer bronnen bevestigd: Griekenland is helemaal niet arm, maar bezit over een enorme voorraad onontgonnen aardolie, aardgas en goud, waardoor het land gemakkelijk al zijn schulden zou kunnen afbetalen.
Waarom gebeurt dit dan niet? Hierop zijn momenteel meerdere scenario's en nu niet relevant voor uw keuze van vakantiebestemming.
Mocht u dus naar Griekenland op vakantie gaan dan hoeft u met het land geen medelijden te hebben.

Rijkdom rondom de vakantiebestemming blijkt wel belangrijk te zijn in combinatie met een mooie omgeving. Laten we natuurlijk wel reëel blijven en dan maar zo denken, waar u ook heen gaat met vakantie in Europa, elk land heeft zo zijn eigen rijkdommen, mooie gebieden en welvarende steden. U moet ze alleen zelf even uitkiezen!
 
 

 

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs