Top 10 sportieve vakanties


Vakantie is niet altijd luieren. Sommige kiezen meer voor een sportieve vakantie. Onderstaand de 10 populairste bestemmingen van Europa voor een actieve vakantie.

Raften op de Moldau in Tsjechië
De Moldau in Tsjechië is de plek voor een echt raft avontuur. De Moldau stroomt langs schilderachtige dorpjes en zorgen ervoor dat je je helemaal waant in een actieve buitenlandse sfeer.

Zeilen langs de Griekse kust
Vanaf verschillende eilanden en het vasteland worden zeilboot excursies gehouden. Geniet van de Griekse zon en zeelucht en laat u lekker gaan. Het water biedt zoveel vrijheid!

Fietsen in het Franse Loiredal
Langs het Franse Loiredal liggen meer dan honderd kastelen die een fantastisch aanzicht zijn voor u tijdens een fietstocht door deze heerlijke streek. Omdat het hier relatief vlak is, kunnen ook niet geoefende fietsers hier prima hun gang gaan.

Paardrijden in Ierland
Een land met ruige natuur en niet zo’n grote bevolkingsdichtheid maken het dat paardrijden hier heerlijk is. Tochten lopen vaak langs prachtige ruïnes en de mooiste heuvellandschappen met adembenemende uitzichten.

Wandelen langs de Lycian Way Turkije
De Lyciers zijn een oud handelsvolk dat Turkije heeft bevolkt. Een van hun ooit belangrijkste handelsroutes is nu een uitgezette langeafstandswandeling. Je loopt hier langs de Turkse kust en ziet regelmatig de azuurblauwe zee onder je liggen. Er zijn mogelijkheden tot verkoeling in de zee.

Survivals in de Belgische Ardennen
Voor de echte sportievelingen is een survivaltocht in de Ardennen een aanrader. Het ruige en krachtige water van de rivier zorgt voor spannende en flitsende momenten.

Skiën in de Zwitserse Alpen
De Zwitserse Alpen een walhalla voor skiërs. Dit hooggelegen gebied is voor wintersporters nog steeds onovertroffen. De hoogste en mooiste pistes liggen Sankt Moritz.

Kanoën in Zuid-Frankrijk
Een bekend gebied voor fijne kanotochten is de Ardèche, maar ook iets zuidelijker is het fijn kanoën langs de Gorges de Gardon. De steile rotsen langs deze rivier zijn zeer indrukwekkend. Een prima zomerse bestemming voor veel vermaak!

Sportieve vakantie Europa

Golfen in Spanje
Voor golfers is de Spaanse zuidkust bij Marbella een waar paradijs. Hier liggen de grootste en fraaiste golfbanen van Europa. Allemaal 18-holes vanzelfsprekend. Een golfvaardigheidsbewijs wordt bij veel banen wel gevraagd.

Zeevissen aan de Nederlandse kust
En natuurlijk mag Nederland niet ontbreken in deze lijst. In eigen land zijn er veel mogelijkheden voor een heerlijke sportieve visvakantie op volle zee. Elke dag weer opnieuw vanuit uw gehuurde vakantiewoning aan de kust met een boot de zee op.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs