Vakantiehuizen West-Vlaanderen

0 vakantiehuizen gevonden

Filter op:

De provincie West-Vlaanderen, de enige kustprovincie van België, biedt voor ieder wat wils. Het brede recreatieve en culturele aanbod maakt deze provincie tot een ideale regio voor een vakantie voor het hele gezin. Boek een villa in een van de kustplaatsen langs de 67 kilometer lange kust en ontdek de lokale schatten. Naast uitwaaien op het strand of een verkoelende duik in zee biedt deze kuststreek vele attracties en bezienswaardigheden.
Ook kunt u aan de hand van prachtige wandel- en fietsroutes het natuurschoon van de uitgestrekte polders ontdekken of genieten van de culinaire hoogstandjes die deze streek typeren.

Wilt u naast de badplaats waarin u vakantiehuis is gesitueerd ook een bezoek brengen aan een van de andere kustplaatsen, dan biedt de Kusttram uitkomst. Het is hét ideale vervoermiddel om u te verplaatsen langs de drukke kustlijn. De tramlijn loopt vanaf het noordelijk gelegen Knokke door tot aan het zuidelijkste puntje van de Belgische kust, en is daarmee een van de langste tramlijnen van de wereld. Een andere bestemming die het bezoeken waard is is Brugge, de hoofdstad en tevens de grootste stad, van de provincie. Met haar pittoreske centrum en rijke historie biedt een uitstap naar deze stad een mooie aanvulling op de toch al zo gevarieerde lijst van bezienswaardigheden die deze streek rijk is.
Sorteer op:


NO_RESULTS


Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs