Vakantiehuizen Thüringen

5 vakantiehuizen gevonden

Filter op:

  Optimaal ontspannen in een mooi stukje Duitsland

  Optimale ontspanning is uitstekend te realiseren in Thuringen. Er is een afwisselend landschap te vinden, net als een grote hoeveelheid burchten en kastelen. Voor een perfecte vakantiemix kunt u in Thuringen prima terecht. Of het nu gaat om historie of cultuur, of u bent op zoek naar recreatiepret, u kunt het hier allemaal vinden. Het is daarom ook zeer de moeite waard een bijzondere vakantie te boeken in Thuringen. Een vakantiewoning in Thuringen is gemakkelijk en snel geboekt. Boek daarom een villa en geef uzelf hiermee een prachtig cadeau! 

  Veelzijdig Thuringen ontdekken
  Thuringen is niet heel groot, maar dat betekent niet dat er niets ondernomen kan worden. Het is juist een regio waarin heel veel te beleven is. Zo zijn er in Thuringen bijvoorbeeld 27 musea te vinden. Maar ook de Krämerbrücke is een echte aanrader tijdens uw vakantie. Het is de langste brug van Europa, welke nog volledig intact is. Maar ook de tuinententoonstelling in Erfurt is iets waar u zeker een bezoek aan moet hebben gebracht. Een villa in Thuringen stelt u in staat om kennis te maken met de mooiste plekjes in deze veelzijdige regio van Duitsland. 

  Ontdek de natuur in Thuringen
  Thuringen is het perfecte gebied in Duitsland voor fervente wandelaars. Er is voor 16.000 kilometer aan wandelpaden te vinden. Maar ook wanneer u graag op de mountainbike zit, of een echte fietstoerist bent, dan kunt u in Thuringen uitstekend terecht. Natuurlijk mag ook niet vergeten worden dat Thuringen daarnaast een prima wintersportgebied is. In de winter veranderd Thuringen dan ook tot een klein wintersportparadijs. Boek daarom een vakantiehuis in Thuringen en maak kennis met de mooiste plekjes van de regio. U zult er later met heel veel plezier en genoegdoening op terug kijken!
  Sorteer op:


  Chalet Pense


  Thüringen
  Finsterbergen

  Max 6 personen
  € 315,-

  Chalet Pense

  Aangeboden door: Happy Home

  Vakantiewoning Böttger


  Thüringen
  Bad Blankenburg

  Max 2 personen
  € 270,-

  Vakantiewoning Böttger

  Aangeboden door: Happy Home

  Vakantiehuis In Schönbrunn (Dth906)


  Thüringen
  Schönbrunn

  Max 4 personen
  € 399,-

  Vakantiehuis In Schönbrunn

  Aangeboden door: Happy Home


  Vakantiehuis In Geraberg/Thüringer Wald (Dth907)


  Thüringen
  Geraberg/Thüringer Wald

  Max 2 personen
  € 279,-

  Vakantiehuis In

  Aangeboden door: Happy Home

  Vakantiehuis In Geschwenda/Thüringer Wald (Dth908)


  Thüringen
  Geschwenda/Thüringer Wald

  Max 4 personen
  € 340,-

  Vakantiehuis In

  Aangeboden door: Happy Home


  Volg Rentvilla
  Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.  © 2013 - 2017 | Privacy Policy
  All Rights Reserved

  Rentvilla
  Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
  Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs