Vakantiehuizen Loire

4 vakantiehuizen gevonden

Filter op:

  De Franse streek de Loire is vernoemd naar de gelijknamige rivier die meer dan 1000 kilometer telt en vanuit midden-Frankrijk naar de Atlantische kust voert. De daadwerkelijke Loirestreek, Pays de la Loire, begint halverwege de rivier, en staat bekend vanwege de vele kastelen die dit gebied rijk is. De kastelen, uit de Middeleeuwen en Renaissance, zijn veelal open voor bezoek en bieden prachtige tuinen en parken. De Loirestreek is tevens beroemd om zijn gevarieerde aanbod aan wijnen en de vele historische en culturele bezienswaardigheden.
  De Loirevallei wordt niet voor niets ook wel ‘de tuin van Frankrijk’ genoemd. Een vakantiehuis in deze bosrijke natuur biedt de uitgelezen kans voor een prachtige wandeling of fietstocht. De routes van La Loire à vélo stippelen bij elkaar tot wel 800 km aan goed onderhouden fietsroutes voor u uit, dwars door de glooiende rivierlandschappen. Het feit dat deze streek ook grenst aan de kust maakt dat u de bezienswaardigheden van de groene binnenlanden kan combineren met een ontspannen verblijf aan het strand. Huurt u een villa aan de zee dan kunt u genieten van de heerlijke gastronomie waar vis, schaal- en schelpdieren perfect combineren met de voortreffelijke wijnen die deze streek te bieden heeft.
  Sorteer op:


  Vakantiehuis In Montrevault (Fvm042)


  Loire
  Montrevault

  Max 13 personen
  € 760,-

  Vakantiehuis In Montrevault

  Aangeboden door: Happy Home

  Vakantiepark In Savigne-Sous-Le-Lude (Fvs019)


  Loire
  Savigne-Sous-Le-Lude

  Max 4 personen
  € 259,-

  Vakantiepark In

  Aangeboden door: Happy Home

  Vakantiehuis In Saint Calez En Saosnois (Fvs108)


  Loire
  Saint Calez En Saosnois

  Max 8 personen
  € 460,-

  Vakantiehuis In Saint Calez En

  Aangeboden door: Happy Home


  Vakantiehuis In Le Fuilet (Fvm100)


  Loire
  Le Fuilet

  Max 6 personen
  € 279,-

  Vakantiehuis In Le Fuilet

  Aangeboden door: Happy Home


  Volg Rentvilla
  Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.  © 2013 - 2017 | Privacy Policy
  All Rights Reserved

  Rentvilla
  Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
  Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs